Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
venut
El porter argentí no va poder fer res en les tres accions dels madrilenys dins l’àrea. En una bona rematada de Kroos des de dins l’àrea, el de Murphy va saber evitar que el Madrid fes més sang. No va tenir gaire més feina sota pals.
couto (90’)
atrevit
Va completar els noranta minuts i va mostrar bona actitud a la zona defensiva tot i defensar Bellingham i Vinícius constantment. Una seva centrada va estar a punt d’acabar amb el gol de Yangel; després no va estar fi en l’execució.
ERIC GARCIA (90’)
ASCENDENT
Va anar de menys a més, tot i tenir certes dificultats en el joc aeri amb Joselu, però va anar activant l’equip des del darrere. Va tenir una ocasió clara en caure-li una pilota en la sortida d’un córner que per poc no va entrar.
DAVID LópEZ (60’)
omnipresent
Va ser dels millors del Girona. No només per la seva tasca defensiva, en què va aportar un plus al seu equip en la pressió, sinó també per l’equilibri al mig del camp. Va ballar entre les posicions de central i de pivot de caire defensiu.
BLIND (90’)
descentrat
Va tornar a patir a les esquenes. En el primer gol, una bona centrada de Bellingham el va agafar descol·locat i Joselu va rematar a pler al segon pal. En sortida de pilota va estar correcte, però se’l va veure lent amb els davanters blancs
MIGUEL (90’)
alternatiu
Es va fer un fart d’intentar generar-se l’espai entre la densa línia defensiva del conjunt blanc. Va interpretar bé el joc interior, però no va tenir gaire participació en la rematada. No va estar prou ràpid en l’execució en la segona meitat.
YANGEL (87’)
fos
Se’l va veure molt cansat en bona part del matx. Yangel no va saber definir des de l’àrea petita en una rematada de cap que va anar per sobre del travesser. Amb les arribades de Bellingham i Valverde pels carrils interiors va patir en accés.
ALEIX GARCIA (90’)
rendit
Ho va provar de totes maneres, sobretot en el canvi de joc cap a les bandes. Aleix va estar omnipresent, però es va trobar bastant sol en la pressió defensiva. Se’l va notar cansat i amb molta carrega de minuts a les cames.
TSYGANKOV (46’)
combinatiu
Només va jugar la primera meitat, ja que va haver de ser substituït per unes molèsties a la cama. Bona part del perill va passar per la seva banda, juntament amb Couto. Va tenir l’ocasió més clara amb una rematada de cap al pal.
SAVINHO (79’)
DESCONNECTAT
Ho va intentar, però el Girona no va connectar bé per la seva banda. En la primera meitat, gairebé no va aparèixer en joc. En la segona, el brasiler va seguir amb la mala línia i va perdre més esfèriques. Camavinga va ser superior.
DOVBYK (60’)
Lluitador
El davanter ucraïnès no va poder disposar de gaires ocasions. La més clara una acció on no va connectar bé amb la pilota. Va barallar-se amb Rüdiger i Nacho, però no va quedar-se gaires pilotes. No va intervenir gaire a l’àrea rival.
valery (46’)
marcat
No va tenir la millor parella de ball: Míchel el va ubicar a l’esquerra i Carvajal el va frenar en totes les accions. No va poder centrar bé.
stuani(30’)
aïllat
Quasi no va intervenir en el joc, tant en atac com en defensa, això no obstant va tenir una aproximació que no va acabar en res per poc.
Portu (30’)
preocupat
Hi ha preocupació per la dura entrada que va rebre de Nacho en el tram final.
torre (11’)
actiu
Va entrar al camp per intentar filtrar pilotes a la zona de tres quarts, va tenir oportunitats
solís (3’)
rodatge
Ahir va tornar a tenir minuts en la zona de l’interior. No va tenir gaire temps per lluir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)