Girona

El comitè d’àrbitres passa al d’integritat les paraules de David López

Nou capítol al voltant de les declaracions que el central del Girona David López va fer criticant Ortiz Arias durant el descans del partit contra l’Almeria. El comitè tècnic d’àrbitres ha decidit traslladar al comitè d’integritat de la federació espanyola les paraules del futbolista. L’òrgan dels àrbitres fa aquest pas després d’haver ofert al Girona la possibilitat d’escoltar els àudios i que, segons explica el comunicat, “el jugador no hagi rectificat les seves declaracions”. David López va matisar les crítiques després del partit contra el Celta.

El comunicat

“El Comitè Tècnic d’Àrbitres ha traslladat al departament d’Integritat de la Real Federació Espanyola les declaracions que David López Silva, jugador del Girona FC, va realitzar durant el descans del partit de Primera Divisió que va enfrontar el seu club contra la UD Almeria, el passat 22 d’octubre, en què acusava el col·legiat del partit de faltar-li al respecte i insultar-lo.

El CTA ja va comunicar públicament que els àudios del partit contradeien allò exposat pel jugador del Girona CF i els va posar a disposició tant del jugador com del mateix club. A més, els va convidar a una rectificació pública.

Quan el club ha refusat escoltar els àudios malgrat els oferiments del CTA, i que el jugador no ha rectificat les seves declaracions, s’ha procedit al trasllat a aquell departament de la RFEF.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)