Girona

David López, en mans d’Integritat

Possible sanció. El Comitè Tècnic d’Àrbitres trasllada les declaracions del central vallesà sobre Ortiz Arias, fetes en el descans del duel contra l’Almeria, al Comitè d’Integritat de la federació espanyola per tal que valori si se l’ha de sancionar

Després del partit contra el Celta David López va matisar les crítiques que va fer en el descans del partit contra l’Almeria sobre l’àrbitre Miguel Ángel Ortiz Arias, en què l’acusava d’haver insultat i faltat al respecte, assenyalant també que és una pràctica habitual del col·legiat madrileny. No es va fer enrere del fons, però sí de les formes, afegint-se a les paraules del tècnic Míchel Sánchez, que va demanar perdó, en privat i públicament, a Ortiz Arias després del mateix partit contra l’Almeria.

El Girona confiava que amb aquests dos passos el cas quedaria tancat aquí, però el Comitè Tècnic d’Àrbitres va decidir ahir traslladar-ho al departament d’Integritat de la Federació Espanyola de Futbol, amb l’objectiu que valori si s’ha d’aplicar alguna sanció al futbolista. La decisió del CTA arriba després d’oferir al jugador i al club anar a revisar el contingut dels àudios enregistrats durant el partit, cosa que es va decidir no fer, i d’haver demanat la rectificació del futbolista. El comunicat que va fer ahir el CTA diu: “El CTA ja va comunicar públicament que els àudios del partit contradeien allò exposat pel jugador del Girona CF i els va posar a disposició tant del jugador com del mateix club. A més, els va convidar a una rectificació pública. Quan el club ha refusat d’escoltar els àudios malgrat els oferiments del CTA, i que el jugador no ha rectificat les seves declaracions, s’ha procedit al trasllat a aquell departament de la FEF.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)