Girona

Luis García Plaza

Ent. Alavés

“El Girona està molt per sobre de nosaltres”

Luis García Plaza no podrà dirigir el partit des de la banqueta a Montilivi: “És la primera vegada que em perdo un partit amb l’Alavés. Hi haurà Pedro Rostoll. És de la meva confiança. En un Girona-Llevant va estar ell en el meu lloc i vam guanyar, tant de bo es repeteixi”, va dir el tècnic madrileny, que es va desfer en elogis pel Girona.

“El seu rendiment és d’un mèrit increïble. Si l’analitzes veus que és un equip que no ha de lluitar per la permanència, però passar a lluitar per la lliga té un mèrit espectacular. És bonic veure com un equip que no té l’objectiu d’entrar a la Champions League està en aquesta situació, me n’alegro molt. No fa pas gaire estava a segona divisió i en la jornada 14, en descens. Deixa dues lectures: com un equip es pot revifar i com es pot fer sense canviar l’entrenador. El que compari el Girona amb qualsevol equip de la part baixa s’equivoca, està molt per sobre de nosaltres”, va explicar.

Plaza va donar alguna pista de l’onze que traurà: “Al central jugarà Duarte amb Rafa Marín. No fa falta que ho amagui, també vindran del filial Egoitz i Parada. Venen per necessitat. No hi haurà rotacions. Tenim un calendari molt dur. Venim a Girona a puntuar o guanyar”, va concloure el madrileny.

SANCIONAT

“És el primer cop que em perdo un partit amb l’Alavés, hi haurà Pedro Rostoll”

UN GIRONA ALÇAT

“El que compari el Girona amb qualsevol equip de la part baixa s’equivoca molt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)