Girona

Míchel: “El triomf d’avui ens dona tranquil·litat”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha valorat ahir després del partit la gran diferència de punts que acumula el seu equip en les posicions europees: “Encara falten dos partits, però la realitat és que estem fent una primera volta increïble. S’ha de gaudir del moment i anar partit a partit i reconèixer que aquests jugadors estan fent història.” També ha valorat la victòria contra un rival potent com l’Alavés: “Hem minimitzat molt el seu potencial; han hagut de córrer molt darrere la pilota. Crec que és un partit molt bo per part nostra, de control, d’entendre el que necessitàvem. No els poso sostre ara mateix. Esperava un partit molt més dur i complicat, i en cap moment hem deixat marge per al dubte.”

El Girona ha tornat a ser efectiu en la rematada, un fet que agrada a Míchel: “Tenim molt de gol. En el de Dovbyk no hi havia porteria i el de Portu és un golàs. Ens fixem més en la qualitat dels tirs que en la quantitat, busquem molts punts de rematada i espais a l’àrea.” El tècnic madrileny també ha respost als elogis de Luis García Plaza, que ha repetit més d’una vegada que el Girona està a un nivell molt superior al seu equip: “Li ho agraeixo molt, i és un dels equips contra els quals costa més generar ocasions de gol. Nosaltres els n’hem generat moltes i hem minimitzat molt bé la possibilitat de sortir en transició. Li agraeixo les paraules, i continuem pensant en els pròxims partits. Encara som a la jornada 17 i volem acabar l’any de la millor manera possible.”

Segons Míchel, és un moment per gaudir-lo i assaborir-lo amb l’afició. A més, el de Vallecas valora el fet de sumar efectius a la rotació: “Els jugadors sempre hi han estat, però quan no els veiem al terreny de joc la gent es pensa que no tenim plantilla. Amb la qualitat dels que juguen és complicat fer gaires canvis. Em falta veure més al camp Arnau, Valery, Solís, Portu i els lesionats. Tenim una molt bona plantilla i tinc la sensació que el dia a dia ens mantindrà tan amunt com sigui possible”, ha rematat Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)