Girona

Míchel: “El Betis és un equipàs. Que estiguem a 17 punts parla molt bé de l’equip”

El tècnic del Girona Míchel Sánchez ha analitzat en la roda de premsa prèvia el partit de demà al camp del Betis (19h)

El Girona visita demà el camp del Betis (19h) amb l’objectiu d’encadenar una nova victòria que li permetria, faci el que faci el Madrid, acabar l’any líder i afrontar al capdavant de la classificació l’últim partit de la primera volta el 3 de gener contra l’Atlético a Montilivi. Els de Míchel arriben al partit després d’haver guanyat consecutivament els últims set partits fora de casa, però conscients que es trobaran un os dur de rosegar com el Betis. El tècnic de Vallecas ha analitzat aquest migdia el partit en la roda de premsa prèvia.

Les baixes

“Tsygankov continua amb les mateixes molèsties i no arriba al partit, però hem de pensar que estarà bé després de les vacances quan torni la competició. Borja García està millor, però és veritat que encara no ha entrenat amb l’equip, tot i que després de l’aturada ho començarà a fer i veurem quina és la seva posada en marxa per veure quan podrà jugar, però està entrenant al camp i està millor. Per nosaltres és important que estigui bé de veritat. Yangel Herrera també espero que estigui bé després de l’aturada i Toni Villa tardarà més temps perquè la lesió és més greu. Artero, Jastin i Joel també continuen amb la seva recuperació i el que espero que estigui abans és Artero.”

El Betis

“És un equipàs fet per estar a Europa i jugar a Europa. Té molt bons jugadors i un entrenador de molt nivell. No ha perdut a casa des de fa molt temps en la lliga i només ha rebut tres gols. Pocs equips hi han pogut marcar i serà un partit molt difícil perquè és un equip que gestiona molt bé els temps del joc. Nosaltres també estem molt bé i volem fer un pas per acabar l’any amb una victòria i líders. Necessitem fer les coses molt bé per guanyar.”

L’absència d’Isco

“És un jugador diferencial, de molt nivell, que fa millor a tothom al camp. És normal que canviïn coses, però no sé què farà. Tan de bo ho sabés. És possible que posi un jugador més a prop del davanter o que posi un tercer jugador al centre del camp. Té moltes possibilitats i ja ho veurem, però el més important som nosaltres mateixos i que puguem continuar amb la mateixa manera de fer les coses.”

La porteria a zero

“És molt important per nosaltres continuar de la millor manera possible en defensa. És veritat que som un equip que busca la porteria contrària i a vegades en defensa podem patir més, però hem fet un pas endavant en aquest sentit i sabem decidir si toca presssió després de pèrdua o guanyar profunditat defensiva. L’equip en això està molt millor i és molt important, perquè per exemple el Betis es mou molt bé en marcadors curts i no té cap problema per fer un partidàs i amb 0-0 esperar el seu moment. Si el rival va cap endavant és capaç de fer-te mal en qualsevol moment. La defensa per nosaltres és molt important per demà i per tota la lliga.”

La diferència de 17 punts

“És una bestiesa. El Betis està fent una temporada molt bona que encadena molts partits sense perdre. Nosaltres estem fent una puntuació espectacular, de guanyar la lliga, però hem de continuar perquè sinó serà impossible estar a dalt. És espectacular que el Betis estigui 17 punts per sota. Parla molt bé del nostre equip.”

La nova dimensió

“Si guanyem estarem en la mateixa dimensió que la setmana passada. Guanyem o perdem hem de continuar i hem d’anar partit a partit. És veritat que 17 o 20 punts respecte Europa són molts, però el nostre objectiu és arribar a Europa i per això necessitarem molts punts. 62, 70 punts... Encara està molt lluny.”

L’últim partit de l’any

“Penso que a fora de casa estem fent una cosa fora del normal. Portem un empat i set victòries... és espectacular. Penso que és molt difícil mantenir aquest nivell, però l’equip ho intentarà. Demà és un partit molt complicat, però tenim la sensació que podem fer un partidàs i acabar l’any de la millor manera, sent líders.”

El millor moment del 2023

“La setmana que vam guanyar el Madrid i el Sevilla que vam arribar als 44 punts va ser la setmana més important. Però com sempre he dit, aquesta temporada hem fet moltes dades importants. Ser líders per primera vegada, guanyar el Barça al seu camp... Són grans moments de l’equip i del club. Em quedo amb el dia a dia amb els jugadors, perquè les dades estan molt bé, però per aconseguir-les l’equip ha de treballar molt bé en el dia a dia i per això estic molt agraït als jugadors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)