Girona

Fal·lera blanc-i-vermella

El Girona obre les portes a un entrenament matinal a Montilivi que és seguit per 4.500 aficionats gironins

El bon moment dels de Míchel il·lusiona els seguidors, que van poder tocar, veure de prop i obtenir la signatura dels seus nous ídols

Bany de masses per a uns jugadors del Girona que van fer les delícies dels més joves, poc habituats a veure de prop els seus ídols, i més fent-ho entrenant al vell mig de la gespa de Montilivi. La primera plantilla blanc-i-vermella va rebre el caliu de la seva afició en un dia fred i rúfol, que no va frenar uns 4.500 seguidors il·lusionats de veure com de bé està competint el seu equip. Míchel Sánchez va dirigir una suau sessió d’entrenament, la segona després de les vacances nadalenques, amb la vista posada en l’Atlético de Madrid, el proper rival dels gironins el 3 de gener a Montilivi (21.30 h). Les activitats programades a la zona del nou pàrquing, a l’antic camp annex, i una signatura final dels jugadors amb selfies incloses van acabar de posar el colofó a una jornada diferent i festiva que els més menuts recordaran com un regal avançat dels Reis Mags.

L’equip va sortir al camp passat 2/4 d’11 del matí per realitzar la típica cursa contínua d’activació i passar als rondos dividits en tres grups. El tercer exercici va tenir com a protagonista la pressió amb inferioritat numèrica i la circulació de pilota veloç per qui tenia la possessió en espais reduïts per passar a fer una activitat semblant però amb tres quarts de camp i sense porteries –Gazzaniga, Fuidias i Juan Carlos s’exercitaven a part amb l’entrenador de porters.

El darrer exercici va ser el partit amb espais reduïts que obligava els futbolista a fer esforços en la pressió i en la presa de decisions en una constant anada i vinguda pel fet de practicar-ho tot en escassos metres.

Pel que fa a les absències, la més destacada va ser la del capità Cristhian Stuani, que no va ser a temps de tornar del seu país, amb permís del club, per treure el cap per Montilivi, una cosa que sí que va poder fer Savinho ja al final de l’esdeveniment, acabat d’arribar del Brasil. Tampoc hi van ser Toni Villa, lesionat de gravetat, ni David López, que, això sí, va sortir a signar pòsters, fotos, camisetes i tot tipus de marxandatge. Tampoc hi van ser els colombians Jhon Solís, que tenia unes dècimes de febre i es va quedar a casa, ni Bernardo, ultimant llavors la rescissió del seu contracte i el fitxatge per l’Atlético Nacional de Medellín.

Sí que van trepitjar la gespa però per fer-ho a un altre ritme i sense completar l’entrenament amb els companys Viktor Tsygankov, Yangel Herrera i Borja García, els tres jugadors que surten de lesió. Tot i no estar lesionats però sí una mica minvats per molèsties o malaltia en els últims dies, tampoc van completar la sessió Valery Fernández i Miguel Gutiérrez. Cap alarma.

A conseqüència de totes aquestes absències del primer equip, Míchel Sánchez va citar fins a set futbolistes del filial del tercera FEF. Gerard González, Iker Almena, Almansa, Minsu, Biel Farrés, Artero i Antal van ser els escollits per participar en una jornada diferent que omple encara més d’orgull un Girona que viu el millor moment de la història a tots els nivells possibles, tant esportivament, com institucionalment, econòmicament i socialment.

Eufòria desfermada

Amb la fi de l’entrenament, es va fer un challenge d’habilitats i els futbolistes del Girona van recórrer part del gol nord, tota la tribuna principal i tot el gol sud per firmar tota mena d’objectes i fer-se fotos amb els aficionats més joves i fidels, que no van deixar de gaudir d’una jornada festiva ben complementada per un reguitzell d’activitats que van permetre a tots els públics poder estar per la zona de les 9 del matí a les 2 del migdia. A l’esplanada on hi havia l’annex, ara convertit en un pàrquing per a jugadors i VIP, s’hi va instal·lar una botiga on es venien alguns objectes del club, una carpa on es va fer un torneig de videojoc, una zona per poder fer xuts i calcular-ne la potència amb un mesurador, camps reduïts per als més petits, un inflable amb porteria per intentar imitar les aturades dels porters professionals sense fer-se mal, l’autobús oficial de l’equip, que es podia entrar a visitar, i una zona de restauració tot amanit pel fil musical triat per un discjòquei especial per a l’ocasió.

SUAU

L’equip va fer una sessió d’una hora i mitja i exercicis en què sempre hi havia la pilota

ABSÈNCIES

Stuani, tornant del seu país, i Villa, David López, Jhon Solís i Bernardo s’ho van perdre

A UN ALTRE RITME

Tysgankov, Borja García i Yangel van acabar abans, com Valery i Miguel Gutiérrez

JORNADA FESTIVA

Les activitats a l’antic annex i la signatura final dels jugadors van posar-hi el colofó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)