Girona

Míchel: “És un partit important i crec que veurem la nostra millor versió”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha fet la primera roda de premsa de prèvia l’any a Montilivi abans del matx de demà contra l’Atlético de Madrid. Abans de tot, el madrileny ha volgut deixar un missatge a Bernardo Espinosa que va deixar el club la setmana passada: “Per a mi és una baixa molt important pel club i l’equip. Li vull donar les gràcies per tot el que ha fet en el Girona. Ha sigut una persona molt important dins i fora del camp. Un professional espectacular”. El central colombià va demanar al club gironí sortir aquest mercat d’hivern. Míchel ha acabat l’speech inicial amb les baixes confirmades de Villa, Artero, Jastin i Joel, i els dubtes de Tsygankov i Yangel: “Demà sabrem si és bo que juguin. És massa aviat, però pot ser que sigui bo que estiguin en el partit”, ha explicat.

Final de la primera volta a Montilivi

“Espero el millor ambient de la nostra afició. Estic molt agraït amb la resposta de la gent amb nosaltres i espero un partit molt bonic i molt difícil. És un equip fet per lluitar per la lliga. Tinc molta confiança per la millor versió per demà”, va destacar.

Possibilitat d’ampliar l’avantatge

“La primera volta ja és espectacular per a la nostra part. És un partit molt important perquè podem deixar-lo a deu punts i continuar de la millor manera el començament de l’any.”

Candidats a la lliga?

“Hem de fer 90 punts i son molts punts. Crec que no ho som. I ara tot just acaba la primera volta... El nostre objectiu és Europa, però Madrid, Barça i Atleti estan fets per lluitar per la lliga i nosaltres no. No podem pensar que la nostra obligació és estar a la primera posició, si no és fer un gran any i veurem si som capaços d’arribar a Europa, un objectiu molt gran pel Girona.”

Un mercat amb molts de pretendents

“L’altra dimensió que vaig dir fa temps és això. Nosaltres estem tranquils i el club estan fent les coses molt bé. Jo porto tres anys, però el club molts més. Hem d’estar tranquils i veurem la situació. No tinc dubtes que continuarà sent el mateix”. Tot lligant amb la resposta sobre el possible interès del Barça amb Aleix: “Tinc la sensació que no sortirà, més enllà que vagi al Barça em faria mal perquè el perdem. Volem continuar creixent com a club. Per fer-ho necessitem el seu nivell i perdríem potencial”.

El ’títol’ de campió d’hivern en joc i la defensa

“No, l’altre dia Stuani em va dir que no era un títol ser campió d’hivern i és veritat. Ho volem aconseguir al final de temporada”, ha expressat Míchel sense dubtes. Amb la marxa de Bernardo i la baixa de David López, això és el que en pensa el madrileny sobre la seva línia defensiva: “Jo crec que no esta`debilitat, tenim a Juanpe, Blind, Eric, Arnau, en aquesta posició. No tinc la sensació que estiguem dèbils en defensa. Dins de l’equip podem suplir aquesta baixa”.

Simeone i l’Atleti, una motivació extra?

“És veritat que el club ni jo mai hem guanyat a l’Atleti i a Simoene. Aquest any hem aconseguit moltes dades històriques i demà podria ser una més, però serà difícil. Ni jo ni el Girona hem guanyat l’Atlético i demà és una bona oportunitat. Serà difícil i complicat, però és un repte per davant i important. Espero aconseguir aquesta victòria contra l’Atleti, el més aviat possible”.

Té referències d’altres entrenadors a l’hora de prendre decisions?

“He tingut molts entrenadors en la meva carrera com a jugador. També he estat amb Paco Jemez, Julen o en Pep Guardiola. Cadascú té la seva història i el seu moment, és molt difícil comparar. Des de l’apartat personal et dic que he estat en un equip de barri tota la meva vida i he après a perdre i a saber perdre, també he celebrat. Ara valoro molt el que tinc i intento allargar-ho al màxim de temps possibles. El que sí que sé segur és que a través del dia a dia podem fer grans coses. La base dels èxits és fer les coses al dia a dia. La grandesa del Girona està en la capacitat d’ajuntar-nos perquè al dia a dia es pugui fer la millor feina possible”, ha conclòs Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)