L’Athletic punxa a casa i el Girona ho pot aprofitar demà

Si els gironins guanyen demà el Cadis tindran un coixí de deu punts respecte el cinquè a falta de sis jornades

Era una arma de doble tall. Els horaris de la jornada van determinar que aquesta vegada el Girona rebria demà (21h) la visita del Cadis sabent el resultat de l’Athletic, i això hauria pogut afegir molta pressió als gironins. Els d’Ernesto Valverde, però, no han pogut passar de l’empat a casa contra el Granada (1-1), un resultat del tot inesperat. Els andalusos s’han avançat en el minut 6 amb un gol en pròpia porteria d’Iñaki Williams després d’un córner en què el gironí Gerard Gumbau buscava el gol olímpic i abans del descans Guruzeta ha signat l’empat, però els bascos no han culminat la remuntada.

Això dona una tranquil·litat afegida als de Míchel per al partit de demà, i és que el Girona arrencarà el partit amb un coixí de set punts respecte al cinquè classificat, sabent que en cas de guanyar tindrà un coixí de deu punts quan en quedaran només divuit per disputar-se. Seria un pas gairebé definitiu, sobretot tenint en compte que la setmana que ve l’Athletic tindrà un partit complicadíssim al camp d’un Atlético de Madrid que tampoc es pot despistar, i que els d’Ernesto Valverde hauran de jugar quatre dels sis partits que queden a domicili.