Girona

Míchel: “No ens aturarem aquí”

Míchel Sánchez ha comparegut visiblement content a la sala de premsa. Tot i treure’s la samarreta de “Europa, ja som aquí” el madrileny va enviar un missatge d’optimisme i celebració a tothom.

Celebració

“És un dia per celebrar-ho. Per veure una mica el projecte que porta el club en aquests últims anys. Aquests jugadors han fet històrica i avui és un dia especial per a ells. Haver aconseguit això és molt bonic, però ara tenim una avantatge bona per arribar a la Champions. Almenys que sàpiguen que hi ha una recompensa amb tot el treball que s’ha fet. Me’n recordo per tots aquells jugadors que han patit a segona divisió”, ha dit Míchel.

“El més important és la confiança i la manera de treballar del club. Quique va ser molt sincer en la primera reunió. Que venien de dos cops durs, hi havia jugadors joves, etc. No m’ha enganyat mai i el projecte sempre ha sigut anar creixent. Tinc la sensació que tots remem cap a la mateixa direcció i això és clau. El dia a dia és molt bo i això fa que estigui gaudint fa tres anys. Això com a entrenador és impagable.”

I la Champions a quants punts?

“Amb nou punts, tres victòries més ho tindre. Tenim la sensació que podem guanyar a tothom i ara és moment per gaudir. A partir del dimarts

La tornada de Toni Villa

“Tots els que han tingut problemes, va fer l’any passat un temporada espectacular. Sempre ha sumat i es mereix tornar a trepitjar la gespa- És un jugador important i estimat, més que la pell de gallina és que ell sigui partícep de tot això. Que la gent vegi disponible”.

“L’exigència sempre ha de partir d’un mateix. Jo ho analitzo tot i sabem la dificultat que és guanyar a cada partit. Està al nivell del Madrid és una exigència que no volíem, tots els tres de dalt poden guanyar tots els partits. No som aquest estil de club i sabem l’exigència. Volem créixer i fa tres anys que ho estem fent. Nosaltres des de dins tenim l’exigència i la de fora no la podem controlar. Anar a Champions és un fet que té el club i és un somni que es pot fer realitat”, ha dit Míchel.

Borja García, l’adéu a un històric del club?

“Avui estavem amb en Juan Carlos al gimnàs i parlàvem de la parada que va fer a Burgos i el gol a Eibar. Avui hem parlat abans de la xerrada del partit que hi havia jugadors que es mereixien moltíssim el reconeixement de tothom. Borja és molt important per la història del Girona”.

La primera part

“La primera part l’analista ha baixat i m’ha dit que era la millor circulació de tota la lliga. Contra un equip que està ben treballat a nivell defensiu en 4-4-2 i hem aconseguit portar la pilota en grans velocitats. Si mires el resultat a vegades t’allunyes del joc, ens ha passat últimament, i això ens fa fer una passa cap enrere. Per mi la primera part l’he gaudit, però encara faltaven 45 minuts.” ha dit Míchel que també deia que encara no havia mirat el Whatsapp.

Amb qui ha pensat quan ha acabat el partit?

“Sobretot he pensat amb la confiança del club. A nivell professional, és difícil trobar un lloc on et valorin tant. Hi ha molta gent que m’estima i per exemple la meva família que alguns han passat temps sense mi. I ho pateixen quan hi ha mals moments”.

Sobre la possible lesió de Yangel

“Creuem els dits, però ell ha dit que el quàdriceps se li estava carregant. No ha notat cap punxada, però la sensació no era gaire bona. Ara amb l’alegria no he pogut preguntar al doctor, esperem que li hagin fet la primera exploració. De moment no ho sé esperem que no sigui gaire cosa”, ha conclòs el tècnic gironí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)