Girona

L’Athletic obliga el Girona a guanyar per ser de Champions

L’Athletic Club ha superat el Getafe al Coliseum 0-2 i suma tres punts importants en la cursa per accedir a la Champions League que manté, sobretot, amb l’Atlético, l’actual quart classificat. La victòria situa als bascos a deu punts del Girona quan els de Valverde encara els queden dotze punts per jugar, per tant, obliga a l’equip gironí a vèncer si vol accedir de manera matemàtica a la màxima competició continental. Si els de Míchel sumen els tres punts contra el Barça (demà a les 18:30h a Montilivi) mantindran els tretze punts d’avantatge amb que s’ha iniciat la jornada quan en quedaran dotze en joc.

Una diana d’Iñaki Williams en el primer acte a passada del seu germà Nico ha començat a decantar la balança a favor d’un Athletic que s’ha defensat bé i que ha tingut en el seu porter, Unai Simón, una peça clau per mantenir la renda mínima. En l’inici de la represa, de nou la connexió entre els Williams ha permès a Iñaki fer un doblet rematant a plaer davant de Soria.

Els de Bilbao han jugat entre el 58 i el 79 amb un jugador menys per l’expulsió de Yeray, i els últims deu minuts més l’afegit amb dos menys per la segona vermella a Paredes. La solidaritat defensiva i la falta d’encert dels madrilenys, que han fallat un penal en el 88, han permès als visitants sumar els tres punts i apropar-se a deu del Girona i a només tres de l’Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció