Girona

Etihad Airways prepara el seu aterratge al Girona

La aerolínia del Emirats Àrabs, Etihad Airways, serà amb total probabilitat el nou anunciant principal de la samarreta del Girona la propera temporada. El club gironí acaba el vincle que va iniciar amb Gosbi quan el club era a segona A per iniciar-ne un de més competitiu amb l’empresa amb base principal a l’aeroport d’Abu Dhabi. La samarreta del Girona ha guanyat valor gràcies al gran any esportiu dels de Míchel i aquest patrocini repercutirà en diversos milions d’euros a les arques del club, lluny de les condicions actuals.

Etihad Airways, que ja està preparant l’aterratge a Girona –han estat caçats per diversos aficionats fent un reportatge fotogràfic per la ciutat–, ja patrocina també el Manchester City, el principal equip del City Football Group.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció