Girona

Acord de col·laboració entre el Girona i el Peralada

El Girona tindrà un dret preferent per incorporar jugadors del club de l’Alt Empordà

El Girona i el Peralada han arribat a un acord de col·laboració de dues temporades amb l’objectiu de fer créixer el futbol gironí, sobretot en la formació de jugadors i jugadores de la base. En aquest acord, les dues entitats uniran esforços per potenciar la formació de nous talents en base a compartir coneixements, recursos i experiències en el desenvolupament dels seus respectius equips, i es realitzaran activitats conjuntes que afavoreixin a l’integració i creixement esportiu.

Aquest acord també implica formacions professional a totes les àrees del club. El conjunt gironí proporcionarà assessorament als entrenadors Peralada, així com facilitant la realització de proves esportives als jugadors del club empordanès amb els equips de la seva estructura, mentre que els de l’Empordà oferiran al Girona un dret preferencial per incorporar jugadors del seu club.

Cal recordar que la relació entre el Girona i el Peralada ve de lluny, des que al 2016 els dos clubs van firmar un acord de filiació a través del qual el conjunt xampanyer es convertia en el Peralada-Girona B. Aquell vincle va durar tres cursos, amb un primer amb els gironins a 2a divisió A i el Peralada a 3a divisió i els dos següents amb el Girona a primera i els altempordanesos a 2a divisió B. El doble descens al maig del 2019 va precipitar el trencament de l’acord de filiació, malgrat que des de llavors han existit altres relacions entre els dos clubs centrats en el futbol base, que amb el nou acord s’intentaran potenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)