Girona

Cárcel: “Estem oberts a rebre ofertes”

Moviment. El director esportiu va parlar del mercat en la presentació del llibre ‘Endavant, Girona!’ a Barcelona

El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, va fer un repàs de l’actualitat del club durant la presentació del llibre Endavant, Girona!, de Xevi Masachs, que va tenir lloc ahir a la llibreria Alibri de Barcelona.

El màxim responsable de l’àrea esportiva va assegurar tenir “molt clar” el que vol de cara al curs vinent. “Hem de gaudir de la Champions, però la prioritat és no passar angúnies per mantenir la categoria. És la clau per consolidar el projecte. Si no competim bé en la lliga, tampoc ho farem a Europa.” Cárcel va afirmar que el club, a diferència d’altres, pot plantejar ofertes des de l’inici del mercat perquè no té la necessitat de vendre jugadors, però creu, al mateix temps, que és la manera de créixer. “Volem que el màxim nombre d’integrants de la plantilla continuïn, però estem molt oberts a rebre ofertes importants. No obstant això, i tot i l’interès de grans entitats, no tinc tan clar que els jugadors vulguin marxar. Són feliços, ho vam veure en els parlaments a la Copa, i els diners no ho són tot”, va raonar.

El barceloní també va refermar el seu compromís amb el Girona. “El projecte del club me’l sento meu, com si l’hagués parit. M’il·lusiona moltíssim. Abans que vingués Míchel, em sentia esgotat. Ara, em sento fort i feliç. Sempre m’he sentit reconegut i estimat. No crec que hàgim tocat sostre. Encara tenim reptes i hi ha marge de creixement.”

PRIORITATS

No tinc tan clar que els jugadors vulguin marxar. Són feliços a Girona. Els diners no ho són tot
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)