Girona

Abel Ruiz, oficial avui

Girona. El davanter d’Almussafes passa la revisió mèdica amb el club gironí i serà presentat com a segon fitxatge de cara al curs vinent

El Girona farà oficial avui l’arribada de l’atacant Abel Ruiz. El futbolista es troba a terres gironines i amb la revisió mèdica passada serà confirmat avui com la segona incorporació de l’equip blanc-i-vermell de cara a la campanya vinent, en la qual debutarà en la Champions League.

El davanter d’Almussafes (Ribera Baixa) recalarà al conjunt gironí a canvi de poc més de vuit milions d’euros, a més del traspàs dels drets de Gabri Martínez, extrem del Girona cedit aquest any al Mirandés, on ha estat una de les sensacions de segona A, cap a l’Sporting de Braga, l’equip d’Abel Ruiz les últimes quatre temporades i mitja. L’ariet hi va anar cedit pel Barça la segona meitat del curs 2019/20 i els portuguesos van pagar l’estiu següent vuit milions d’euros als blaugrana, una inversió que recuperaran després de quatre anys d’un rendiment òptim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)