Girona

A la ‘pole’ per Javi Guerra

El Girona fa setmanes que treballa per persuadir Javi Guerra i, paral·lelament, pressionar el València per obtenir la compra del jugador. En la lluita també hi havia la Real Sociedad, que s’havia de cobrir les espatlles per la més que probable venda de Mikel Merino a l’Arsenal. Els donostiarres, però, s’han decidit a incorporar el croat Luka Sucic del Red Bull Salzburg i, potser, faran un intent per fitxar Carlos Soler, actualment en el PSG. Aquests moviments deixen el Girona amb la pole position per afrontar un fitxatge que exigirà als gironins desemborsar un mínim de 20 milions d’euros fixos, entre 3 i 5 en variables i, a més, Peter Lim, el propietari del club xe, demana un percentatge elevat en una futura venda de Javi Guerra.

Sense competidors –diversos equips de la Premier estan atents–, i després de fer caixa amb Dovbyk, el Girona podria accelerar per fitxar el desig de Míchel, per a la medul·lar.

DURÍSSIM

Peter Lim es fa el tossut i continua exigint unes xifres inabastables
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)