Girona

Talent i experiència

Gabriel Misehouy i Donny van de Beek són presentats com a jugadors del Girona

Els futbolistes volen integrar-se ràpidament i contribuir a l’èxit del Girona, amb èmfasi en la Champions i la comunicació en català

El Girona FC va presentar oficialment els seus nous fitxatges provinents dels Països Baixos, els migcampistes Gabriel Misehouy i Donny van de Beek, en dues rodes de premsa en què els dos jugadors van compartir les seves impressions i expectatives per a aquesta nova etapa al club català i com han viscut les primeres setmanes amb el seu nou club. El primer a comparèixer a la sala de premsa de Montilivi va ser Misehouy, el jove futbolista que vol fer-se lloc a l’equip de Míchel.

Ambició per créixer

Gabriel Misehouy, procedent de l’Ajax, va arribar amb l’objectiu de demostrar el seu gran talent. Quique Cárcel, director esportiu del Girona, va destacar la seva versatilitat i potencial: “És un jugador que coneixem des de fa un parell d’anys, té un talent especial i a l’Ajax confiaven molt en ell. Pot jugar a la mitja punta, d’interior i a l’extrem.” Misehouy va explicar que la seva aposta pel Girona es deu a l’excel·lent temporada passada de l’equip i a l’estil de joc. “Girona s’adapta molt a mi. La gent és molt càlida i espero convertir-me en un gran jugador aquí”, va afirmar. Sobre l’atractiu de jugar la Champions League, hi va afegir: “Tot i que sé que jugar aquesta competició és un gran plus, encara que el club no hi hagués participat, hauria acceptat l’oferta de venir aquí.” Unes declaracions que van casar amb les de Donny van de Beek.

Experiència per esprémer

Donny van de Beek, amb experiència en la Premier League i en la Champions League, vol recuperar el seu millor nivell al Girona. “És un futbolista que necessita trobar una altra vegada el seu millor rendiment. Sabem que té un potencial enorme i nosaltres intentarem trobar la seva millor versió”, va destacar Cárcel. Van de Beek va explicar les raons per les quals ha triat el Girona: “Crec que és un projecte molt important i la darrera temporada vam veure molts partits en què van fer un gran futbol.” També va parlar de la influència del seu compatriota Daley Blind: “Em va comentar coses abans de venir i vaig parlar amb ell sobre el club i com juga el Girona.” El migcampista neerlandès va expressar la seva determinació per aconseguir èxits amb el Girona: “Ara m’ho agafo com un punt d’inflexió, nou objectiu i un gran projecte.” Sobre la possibilitat de jugar en la Champions League, va afirmar: “És una de les millors coses que pots fer com a jugador de futbol.” Van de Beek, que des que va arribar utilitza el català a les xarxes socials, té un altre repte: “El català és part de la història del club. Serà difícil, però intentaré aprendre’l.”

El Girona reforça el mig del camp amb dos futbolistes amb diferents trajectòries però amb la mateixa fam, ja sigui per treure el cap en una de les millors lligues del món o per intentar recuperar un nivell futbolístic perdut en les darreres temporades. Dos reptes per als jugadors neerlandesos.

PROTAGONISTES

L’estil de joc s’adapta molt a mi. La gent és molt càlida i espero convertir-me en un gran jugador aquí i millorar molt més
Hauria vingut igualment al Girona encara que l’equip no hagués disputat la Champions League
Gabriel Misehouy
jugador del Girona FC
Serà difícil, però intentaré aprendre a parlar català. És important per comunicar-me amb els companys i els treballadors
Més enllà de jugar la Champions, venir a Girona és un pas endavant en la meva carrera
Donny van de Beek
jugador del girona fc
No cal presentar Donny; és un jugador que necessita retrobar el seu millor rendiment
Quique Cárcel
director esportiu girona fc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)