Girona

Enllestint els preparatius

Pretemporada. El Girona afronta els dos últims amistosos a Anglaterra abans de l’inici de la lliga; el d’avui, a Newcastle (20.30 h, Esport3), i el de demà, a Bournemouth (18.15 h, TV3)

El Girona acabarà d’enllestir aquest cap de setmana la preparació prèvia a l’inici de lliga amb un doble compromís contra equips de la Premier League. Els blanc-i-vermells, que s’enfrontaran al Betis per disputar la primera jornada el dijous 15 d’agost al Benito Villamarín (21.30 h), van viatjar ahir a Anglaterra, on jugaran els últims dos amistosos. El primer, avui a Saint James’ Park, l’emblemàtic estadi del Newcastle (20.30 h, Esport3). El segon, demà al Vitality Stadium, feu del Bournemouth, el conjunt dirigit per Andoni Iraola (18.15 h, TV3). Com és habitual de fer en la setmana anterior a l’inici de lliga, el fet que els gironins juguin dos partits en dos dies seguits permetrà a Míchel alinear dos onzes diferents i que la majoria dels futbolistes puguin completar 90 minuts abans de començar la competició. L’expedició tornarà el mateix dissabte a Catalunya i diumenge farà una sessió d’entrenament suau en què es preveu el retorn de Miguel i Abel Ruiz, acabats d’aterrar després de participar en els Jocs de París.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)