Girona

Tsygankov, Valery i Vallejo, les baixes afectades pel procés víric

El Girona ha donat a conèixer la llista de 22 futbolistes que Míchel s’emportarà demà al matí per viatjar cap a Sevilla i enfrontar-se al Betis al Benito Villamarín (21:30h). Les baixes confirmades, totes per culpa del procés víric que ha afectat a bona part de la plantilla, són Tsygankov, Valery i Manu Vallejo, aquest últim ja no entrava en els plans de l’entrenador del conjunt gironí. Del filial, ajudaran a l’equip Iker Almena i Joel Roca, mentre que la resta d’integrants de la primera plantilla estan citats, inclosos Krejci, que arrossegava problemes físics i només ha jugat un partit en tota la pretemporada –contra el Montpeller– i Toni Villa i Portu, que han superat el procés víric maleït.

La llista completa: Juan Carlos, Gazzaniga, Miguel, Arnau, David López, Van de Beek, Stuani, Abel Ruiz, Oriol Romeu, Juanpe, Francés, Blind, Krejci, Toni Villa, Bryan Gil, Yangel Herrera, Jhon Solís, Iván Martín, Portu, Misehouy, Almena i Joel Roca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)