Girona

“Estem complint tot el que volíem del mercat”

D.P. Simeone Tècnic de l’Atlético

L’Atlético és un dels clubs que més s’han reforçat aquest estiu, tant en posicions com amb jugadors de renom. Ahir el tècnic dels madrilenys va fer la seva roda de premsa prèvia al partit contra el Girona, l’estrena dels matalassers a casa, al Metropolitano. A Simeone no li van fer cap pregunta sobre el partit contra els gironins, sinó sobre la plantilla, els nous fixatges i el fet de jugar com a locals. L’entrenador argentí té moltes opcions per fer combinacions amb els jugadors de davant i va deixar clar als periodistes: “Fins diumenge a les 6 de la tarda podem canviar sobre qui juga. Però podem combinar amb tots. A mi m’entusiasma la possibilitat de Sorloth-Griezmann-Julián o amb Correa o Riquelme. Podrem jugar amb qualsevol fórmula.” Simeone també va deixar caure que la plantilla encara no estava tancada i que, tot i que a hores d’ara no podia dir si és millor que la del curs passat, n’estan tots molt satisfets. “Estem complint tot el que dèiem a principis d’estiu i anem pel camí de tancar l’equip. Ens falten dos futbolistes per arribar i d’aquí a poques hores ja seran amb nosaltres.”

El tècnic també va dedicar unes paraules a Gallagher, el nou migcampista que ja està inscrit. “M’encanta i fa un gran treball el posis on el posis. Ens ajudarà molt”. I per últim va parlar sobre el factor local. El curs passat els matalassers van convertir el Metropolitano en un autèntic fortí: només hi van perdre dos partits. “La gent sempre ens empeny, esperem que ho segueixin fent i que nosaltres aprofitem l’energia del nostre estadi per transmetre-la al camp.”

ENCARA FALTA

“Ens falten dos futbolistes per arribar i d’aquí a poques hores ja hi seran”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)