Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Vull guanyar perquè la gent vegi que tenim un gran equip”

El tècnic del Girona FC, Míchel Sánchez, va comparèixer ahir a la sala de premsa en la prèvia del partit contra l’Osasuna, el primer enfrontament a Montilivi d’aquesta temporada. Míchel va voler transmetre confiança i determinació, tot i reconèixer que l’equip encara es troba lluny de la seva millor versió. “Estic convençut que farem un bon partit. Necessitem l’afició més que mai, perquè junts som més forts”, va declarar el tècnic, fent una crida al suport incondicional de la grada. De fet, el madrileny també va voler enviar un missatge d’optimisme i reivindicació del seu conjunt: “No m’agrada el que observo. Sembla que estiguem malament... i no és així. També sembla que pensem més en els que no hi són que en els que tenim. Vull guanyar el partit de demà perquè la gent vegi que tenim un gran equip.”

El tècnic també va analitzar l’Osasuna, un equip que considera molt sòlid i difícil de batre. “Tenen un ADN molt marcat, amb energia i verticalitat. Serà un partit complicat, però el que més em preocupa és trobar la nostra millor versió, especialment en termes de profunditat i agressivitat amb pilota”, va afirmar Míchel, subratllant la necessitat de connectar millor en atac i ser més contundents a l’àrea rival.

Pel que fa al mercat de fitxatges, Míchel va reconèixer que la sortida d’Almena obliga el club a replantejar-se les opcions, però no va voler especular sobre possibles incorporacions. També va mencionar que jugadors com Yáser Asprilla i Bojan necessiten temps per mostrar la seva millor versió, mentre que altres com Donny van de Beek i Kreida continuen en procés d’adaptació: “Tots dos estan preparats i per ser titulars, però tot es veurà segons les sensacions que jo tingui”, va dir.

Moreno, el tècnic rival

El tècnic de l’Osasuna, Vicente Moreno, va destacar la importància de mantenir-se sòlid tant en defensa com en atac davant el Girona. Va indicar que l’equip ha d’evitar errors, ser eficient en totes les facetes i tenir una mica de sort per afrontar el repte. Moreno va ressaltar que el Girona, malgrat no haver guanyat els dos primers partits, ha mostrat actuacions destacades contra l’Atlético de Madrid i el Betis. Moreno també va expressar malestar pel fet de tenir menys dies de recuperació abans del següent partit, contra el Celta.

REIVINDICACIÓ

“No m’agrada el que observo. No estem malament. Pensem més en el que no tenim...”

EL RIVAL EXIGIRÀ

“Tenen un ADN molt marcat, amb energia i molta verticalitat, serà un matx difícil”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)