Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Tenim una bona plantilla amb jugadors joves i en propietat”

Míchel Sánchez va comparèixer ahir a la sala de premsa de Montilivi en la prèvia del partit d’avui al vespre contra el Sevilla. El tècnic madrileny va valorar positivament la plantilla després del tancament del mercat de fitxatges, destacant que aquest any l’equip ha fet un “pas endavant” respecte a la temporada passada. “Tenim una bona plantilla, amb jugadors en propietat i joves, que s’adapten a la nostra manera de fer. La plantilla és top per fer un molt bon any amb una gran mentalitat”, va afirmar el madrileny.

Pel que fa a l’última incorporació, Arnaut Danjuma, Míchel va confirmar que el jugador ja s’ha integrat a l’equip: “Ja s’ha entrenat i està preparat. És important treballar amb la nostra idea de joc i espero que l’equip doni la millor versió Al més ràpid possible.” El tècnic no va donar cap pista en referència a l’onze titular, però s’espera que tingui una línia continuista respecte al partit a Montilivi.

Referint-se al Sevilla, Míchel va destacar la dificultat del partit, especialment pel canvi d’entrenador: “Ha canviat l’entrenador, i vol tenir la pilota. Tenen jugadors de molta qualitat i profunditat per les bandes.” A causa del poc temps disponible per preparar el partit, Míchel va explicar que l’equip ha treballat sobretot amb vídeos i sessions tàctiques: “Hem tingut poc temps, però la idea està clara. Serà més o menys la mateixa dinàmica per preparar els partits de la Champions.”

Sobre la seva filosofia de joc, Míchel va remarcar que el sistema tàctic no és fix i que valora la versatilitat: “El sistema no és important; necessitem guanyar amb superioritat numèrica la pilota. Respecte al curs passat, hem millorat molt en recuperacions a camp rival, som els primers i l’any passat érem els sisens. Això és el que demano a la meva plantilla.” També va deixar clar que la plantilla està completa i preparada per afrontar totes les competicions: “No em falta res, la plantilla és bona i equilibrada.”

Finalment, Míchel va fer referència a l’operació que ha dut Iker Almena a la lliga saudita, desitjant-li el millor i reconeixent que la seva marxa ha estat una decisió difícil. “La realitat del futbol és que hi ha mercats que ofereixen coses que no són normals per a un jugador que acaba d’arribar al primer equip, però també entenc la situació del futbolista que rep una oferta díficil de refusar”, va concloure el tècnic.

EL RIVAL

“És un equip que també està en construcció, i serà molt exigent tot l’enfrontament”

SENSE CONFIAR

“La victòria contra l’Osasuna ens ha donat una certa calma, però s’ha de treballar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)