Girona

Acaben els compromisos dels jugadors internacionals

Final. Krejci i Miovski, que va marcar, van sumar 90 minuts; Tsygankov, Francés i Asprilla, suplents

Els futbolistes internacionals del Girona van acabar ahir els seus compromisos amb les seleccions respectives i tornaran, entre avui i demà, a posar-se a les ordres de Míchel Sánchez per preparar el matx contra el Barça de diumenge (16.15 h). El central Krejci va tornar a acumular 90 minuts amb la República Txeca en el duel que es va disputar a Praga contra la Ucraïna de Tsygankov, que va ser suplent i va disputar els últims 21 minuts de l’enfrontament (3-2). Miovski també va sumar de nou 90 minuts i va fer el 2-0 definitiu de Macedònia del Nord contra Armènia. En el duel entre Hongria i la selecció estatal sub 21, Francés va jugar els últims 7 minuts d’un partit que va acabar amb triomf espanyol (0-1) i en què el central del filial Antal Yaakobishvili va disputar els 90 minuts.

A l’altre costat de l’atlàntic, Yáser Asprilla va ser suplent i no va entrar en el partit que la selecció colombiana va guanyarr contra l’actual campiona del món, l’Argentina, que es va disputar a Barranquilla (2-1). L’altre colombià del Girona desplaçat amb la selecció cafetera, Jhon Solís, va tornar a quedar desconvocat pel seleccionador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)