Girona

Fira Playmòbil Girona: Una exposició solidària per a la distrofia muscular infantil

La Fira Playmòbil Girona, organitzada per l’associació sense ànim de lucre Clicks Girona i liderada per Eduard Àngel (president), Favrice, Patri Coll i Lluís Bosch, té com a objectiu recaptar fons per a l’Associació Somriures Valents, que treballa en la lluita contra la distrofia muscular infantil. L’esdeveniment obrirà les seves portes el divendres 13 de setembre a les 16:00 h al Centre Cultural La Mercè de Girona i es podrà visitar fins al diumenge 15 de setembre, amb horaris d’exposició de 10:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h. La inauguració comptarà amb una cercavila dels Capgrossos de Girona. La plantada de gegants i capgrossos començarà a les 16:30 h a la Plaça Miquel Santaló i, posteriorment, es desplaçaran cap al Centre Cultural La Mercè.

Una exposició única

L’exposició presenta una impressionant col·lecció de diorames, incloent recreacions de la ciutat de Girona, la catedral, les Fires, Montilivi, els Capgrossos, els Marrecs, el Coliseum de Roma i una batalla de vaixells pirates. Destaca especialment l’estadi de Montilivi, que ha requerit més d’un mes de preparatius meticulosos.

Amb més de 10.000 figures de Playmòbil, l’exposició ofereix una oportunitat única per gaudir de les detallades recreacions i contribuir a una bona causa. L’entrada té un cost de 3 euros, i tots els beneficis seran destinats a l’Associació Somriures Valents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)