Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de mirar el Barça a la cara i arribar a camp rival”

El tècnic del Girona va centrar els esforços en la roda de premsa prèvia a donar la màxima importància a l’enfrontament contra el Barça a Montilivi per damunt de l’estrena en la Champions League que el club gironí farà efectiva dimecres al Parc dels Prínceps de París. El de Vallecas només té un partit entre cella i cella. “Anem partit a partit i el del Barça és el més important. Després ja veurem com està la gent per afrontar el proper. Tenim una plantilla top, amb jugadors versàtils per competir més enllà de la lliga i només pensem en el Barça. Serà un partit molt complicat, el rival està en un gran moment, és líder i haurem de fer les coses molt bé per tenir opcions”, explicava Míchel Sánchez, que respecte al conjunt blaugrana analitzava: “És un equip amb molta verticalitat. Estan bé, no només en atac, sinó que pressionen molt bé i recuperen la pilota ràpid. Lamine Yamal per mi és el jugador més diferencial en la lliga pel que fa a l’un contra un ja que la seva presa de decisions és brillant i, tot i tenir 17 anys, el seu cap va ràpid. Raphinha també està en un gran moment, és molt vertical i ajuda que la profunditat del seu equip sigui molt alta. Haurem de veure com fem les coses però si som capaços d’agafar la pilota serà tot molt més fàcil. Si estem defensant el 60% o 70% del partit serà molt més complicat”.

Per Míchel tenir la pilota, ser valents i amb personalitat permetrà al seu equip igualar les forces al mig del camp i impedir al Barça desenvolupar les seves principals virtuts: “He deixat de banda els partits de la temporada passada perquè el Barça té un altre entrenador que fa coses diferents. No seré jo qui compari equips, no ho faig ni amb el meu propi. Demano tenir present, fer veure als jugadors que juguem contra un rival top, com l’any passat, construït per guanyar-ho però hem d’intentar mirar-los a la cara amb respecte, tenir personalitat, agafar la pilota i ser capaços d’arribar a camp rival i tenir-lo al darrere”, deia l’entrenador del conjunt blanc-i-vermell, amb la moral i la confiança alta envers el seu equip gràcies a les dues últimes victòries en la lliga abans de l’aturada però, sobretot, al que veu en els entrenaments i el dia a dia. “He posat imatges sobre tàctica i en la xerrada he dit als jugadors que quan miro al rival tinc respecte i por perquè ens poden fer mal. En els entrenaments, però, ajudo els jugadors amb conceptes de pressió i responen molt bé; això em tranquil·litza. A l’afició només li dic que segur que farem les coses bé i tinc la sensació que estem preparats. Volem ser agressius amb i sense pilota”, concloïa.

LA PRÈVIA DE MÍCHEL SÁNCHEZ

El Barça és un equip amb molta verticalitat. Estan bé, no només en atac, sinó que pressionen molt bé i recuperen la pilota ràpid
Anem partit a partit i el del Barça és el més important. Després ja veurem com està la gent per afrontar el proper en la Champions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)