Girona

“Hem estat superiors però en algun moment ens han fet ballar”

Luis Enrique Entrenador del PSG

L’entrenador del París Saint-Germain, l’asturià Luis Enrique, va analitzar i valorar la victòria del seu equip en l’últim sospir contra un Girona batallador, sobretot, en estones de la primera part. Sempre directe i irònic, l’exfutbolista professional va dir: “Li he dit a Michel al final del partit que he patit més que en un part, amb perdó de l’expressió. Hem estat superiors al Girona però en la primera part hi ha hagut algun moment que ens han fet ballar i al descans he avisat els jugadors que si no afinàvem podríem patir un ensurt.”

Luis Enrique va voler domar valor a la victòria del seu equip contra un rival com el Girona, que li feia respecte pel gran curs passat i el bon treball de Míchel en aquest: “Guanyar un partit costa molt i encara ningú sap la dimensió del nou format de la competició, amb 36 calendaris diferents, rivals diferents per a tothom i el neguit que genera això per a un equip que vol arribar lluny com nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)