Girona

Buscant reconnectar

El Girona suma dues derrotes a la lliga i tres en total, una situació inusual en la seva trajectòria recent

Míchel i l’equip busquen solucions per revertir el mal moment per un atac poc efectiu i un joc lent

El Girona afronta una setmana complicada després de caure derrotat per 2-0 contra el València a Mestalla, mostrant una de les seves pitjors versions en atac. Malgrat tenir el control del partit en diversos moments, l’equip gironí no va generar cap sensació de perill real. El València, amb només un xut entre els tres pals, va aconseguir marcar dos gols, un dels quals va ser fruit de la mala sort de Juanpe, que va causar els rebots que van desviar dos xuts des de fora de l’àrea cap al fons de la porteria.

Amb aquesta derrota, el Girona en suma dues de consecutives a la lliga, una situació que no es produïa des del febrer passat, quan va perdre contra l’Athletic Club i el Real Madrid. En la temporada 2023/24, a l’equip només li va passar en aquesta ocasió, i ara, amb la recent derrota contra el Barça, el Girona acumula tres pèrdues consecutives si també comptem la Champions: Barça, PSG i València. Per trobar aquest mateix context hem d’anar a l’inici de la temporada 2022/23, quan també va caure tres cops, contra el Betis, l’Atlético de Madrid i el Real Madrid, de manera consecutiva. Llavors, però, va ser en un període de tres setmanes, cosa que va fer que la petita crisi de resultats fos més duradora. Ara tot s’ha concentrat en una setmana intensa.

Encallats ofensivament

L’entrenador Míchel va expressar el seu descontentament pel joc de l’equip, que va introduir vuit canvis respecte a l’onze que va jugar a la Champions. Els canvis no van tenir l’impacte esperat, amb jugadors com Arnaut Danjuma que van destacar negativament. El davanter va perdre 10 pilotes durant la primera part i la seva aportació per la banda va ser inexistent. En canvi, Asprilla va ser un dels pocs que van mostrar verticalitat a la segona part, actuant en posicions centrades on se sent més còmode.

Miovski, per la seva banda, va tenir una nova oportunitat però no va aconseguir aprofitar-la, fallant en el joc de combinació i caient en fora de joc unes quantes vegades. La banqueta, amb Míchel i Salva Fúnez, reflectia la preocupació pel que es veia al camp. La parella de pivots, Solís i Romeu, va mostrar falta de mobilitat, i Blind, que va ocupar diverses posicions al mig del camp per l’absència de Miguel, va ser el jugador més destacat. El partit d’Abel Ruiz també va ser gris, sense tenir participació.

Ara el Girona haurà de reflexionar i buscar solucions per revertir aquesta dinàmica negativa, mentre l’equip es prepara per als propers desafiaments en un context cada cop més exigent.

EL PRECEDENT

L’equip no perd 2 partits seguits a la lliga des del febrer del curs passat, contra el Madrid i l’Athletic

LES REACCIONS

Em preocupa que no fem mal al rival, no som capaços de superar una pressió i de girar al costat
Míchel Sánchez
entrenador del girona
És una mala setmana, però estic més preocupat pel nostre joc; el ritme de joc està sent molt lent, tenim possessió però no generem
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)