Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Montilivi ens ha d’ajudar a tenir seguretat en el nostre joc”

Míchel Sánchez continua treballant per fer que el seu equip mostri la millor versió possible i torni a meravellar amb el seu joc. Sense el to de preocupació de quan acaba un partit, amb les revolucions més altes, en la prèvia, el de Vallecas va tornar a fer autocrítica i va instar els seus jugadors, i ell mateix, a treballar encara més per solucionar els problemes de falta de velocitat en la circulació de pilota i verticalitat o agressivitat ben entesa en atac: “He dit als jugadors que és important que quan un company té la pilota necessitem situacions de suport, fer triangles, jugar sense tants tocs, ser capaços de mirar a dalt, situacions de gran intensitat en desmarcades, etc. És una màquina que ha de funcionar ja i necessito que els jugadors ho tinguin al cap; si no passa tot això que he dit, som un equip que va des de la passada, i així és complicat fer mal, superar la pressió rival, etc. Hem de fer servir menys tocs i que hi hagi canvi de ritme en els jugadors”, analitzava Míchel, que espera que el factor Montilivi en el duel contra el Rayo i els propers que venen durant l’octubre ajudi l’equip: “Necessitem creixement i també la nostra gent. Sempre hem dit que junts som més forts i millors. A casa hem de ser forts per agafar seguretat en el nostre joc, ara passem per alts i baixos i no volem que es converteixi en una rutina. Necessitem estabilitat i que l’equip agafi aviat la manera de jugar, de pressionar, d’estar millor amb la pilota, i és que aquest és un problema greu. La gent espera que l’equip guanyi, espera l’equip de l’any passat, però no ho som, som un altre equip diferent.”

El tècnic de Vallecas tornarà a enfrontar-se a l’equip que porta al cor, on va néixer i créixer com a futbolista i com a persona: “És un partit especial que mai he gaudit del tot, i sempre serà així. És el club on he viscut, he crescut i la meva vida l’he passat a Vallecas. Però em toca fer les coses bé i guanyar, ja que l’equip necessita tenir la sensació que fa les coses bé”, comentava Míchel, que lloava la feina d’Íñigo Pérez i les característiques del seu Rayo: “Són un equipàs en tots els sentits. Íñigo Pérez té una idea clara i és l’equip que més i millor pressiona de la lliga, ni l’Athletic arriba als seus números. Això vol dir que són complicats a l’hora de guanyar posicions d’atac i són el setè equip que menys ocasions de gol concedeix. Serà molt complicat”, sentenciava.

MONTILIVI

“Necessitem la nostra gent. Sempre hem dit que junts som més forts”

EL RAYO

“El seu tècnic té una idea clara, són l’equip que més i millor pressiona de tota la lliga”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)