Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Durant vint minuts no hem sigut agressius”

Míchel Sánchez va comparèixer a la sala de premsa de Montilivi per valorar la derrota contra el Feyenoord en un partit marcat per molts entrebancs. “Ens ha faltat ajustar la pressió perquè ells han canviat la seva idea inicial. Ens faltava un home per dins, i quan ho hem ajustat, ho hem fet bé”, va comentar Míchel. També va destacar que hi havia hagut 15 o 20 minuts en què l’equip no havia estat prou agressiu: “Això ens ha costat dos gols i situacions en què no hem estat verticals. Això és un error.”

El tècnic va reconèixer que el partit havia començat bé, amb Viktor Tsygankov donant profunditat, però va lamentar la falta d’agressivitat en moments clau. “Més enllà dels errors puntuals, crec que hem merescut més. Ara ens toca afrontar aquestes derrotes, però això forma part del futbol”, va afegir. Míchel va mostrar-se preocupat pels 20 minuts en què l’equip no va rendir bé.

Sobre la mala sort, va ser clar: “La mala sort no existeix. El gol a pilota aturada va venir d’una pèrdua nostra. No és mala sort, és un error que hem de corregir.” A més, va afegir que el penal va ser resultat de la pressió del rival: “Hem de ser agressius durant els 90 minuts”, va remarcar el madrileny, que va fer molt d’èmfasi en les millores del seu equip amb la pilota.

Míchel va admetre que la situació de Tsygankov era preocupant: “Pinta malament. És una lesió als isquiotibials, però la plantilla està preparada per a aquests moments.” També va explicar que els canvis els fa en funció del rendiment: “El que vull és que qui entri estigui al cent per cent focalitzat.”

Va valorar positivament la segona part del partit: “Ha estat espectacular. Tot i els errors, hem generat ocasions per obtenir un resultat positiu.” Míchel va insistir que, malgrat la derrota, no estava tocat: “Els resultats no m’influeixen. Tinc la mentalitat de seguir endavant, i el club ho respecta.”

Finalment, el tècnic va destacar el bon rendiment de l’equip malgrat els resultats adversos. “El futbol és capritxós, però nosaltres hem de continuar centrats en el rendiment. Analitzarem com millorar a partir del vídeo; els posaré el partit si cal, als jugadors, i ens centrarem més en el nostre rendiment que no pas en el resultat”, va concloure. El de Vallecas va centrar l’energia en el rendiment de l’equip, va voler destacar les parts positives del joc i va admetre que han de gestionar bé les derrotes.

CAL MILLORAR EN...

“Vull un equip que sempre miri cap amunt i hi ha hagut minuts que eren molt planers”

SOBRE TSYGANKOV

“Pinta malament, és una lesió als isquiotibials. Ha notat la punxada de seguida”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)