Girona

Estrena contra el líder

Divisió d’honor juvenil Els gironins van celebrar la primera victòria del curs després de sis jornades al camp de l’Espanyol

Espanyol 0 Girona 1

ESPANYOL:Krapivin, David Santiago, Gerard Luque, Rachid Saiah, Hugo Torondel (Crespo, 78’), Mateo (Soriano, 78’), Rivas (Burgos, 58’), Peries, Partera (Aguilar, 66’), Dos Santos i Alejandro.GIRONA:Andreev, Jordana, Aznar, Aguilera, Badia, Aimar (Escoda, 81’), Nacho (Fuentes, 81’), Silvero, Curcio (Arango, 58’), Marcos Roldán i Montes (Richard. 58’).GOLS:0-1 (24’) Marcos Roldán.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.T.G.:Als locals Mateo i Alejandro i als visitants Montes, Aimar, Andreev i Richard.T.V.:Doble groga a Silvero.

Després de molts dies d’haver-la tingut a tocar, ahir per fi va arribar. El juvenil del Girona va poder celebrar la primera victòria del curs, després d’un empat i quatre derrotes consecutives, al camp del líder. Els futbolistes de Sergi Mora es van imposar a l’Espanyol per la mínima. Els periquitos van sortir molt bé des de l’inici i van tenir un parell d’ocasions per avançar-se, però els blanc-i-vermells en tenien moltes ganes i, després d’un primer intent de Curcio, va arribar el gol firmat per Roldán. Control a tres quarts de camp, passada filtrada i Roldán, trencant el fora de joc i guanyant l’u contra u amb el porter, va enviar la pilota el fons de la xarxa per baix. En la segona meitat, l’Espanyol va dominar, però els gironins van saber aguantar i fins i tot en van tenir alguna per ampliar distàncies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)