Girona

Un ‘fals’ centenari com a primera pedra de toc

El Girona arrencarà la copa 2024/25 visitant en la 1a eliminatòria l’estadi Francisco de la Hera d’Almendralejo, una ciutat amb cent anys de història futbolística que fins i tot ha gaudit de la primera divisió. Això sí, el CD Extremadura, el rival dels gironins, només té dos anys de història, perquè és l’herència refundada de l’Extremadura UD, desaparegut el 2022 quan competia a 1a divisió FEF i que uns anys abans ja havia agafat el relleu de l’històric CF Extremadura, el club que va trepitjar l’elit del futbol espanyol.

El CD Extremadura s’ha guanyat el bitllet per a la copa a través de la copa Federació i actualment competeix a 3a divisió FEF després d’haver aconseguit dos ascensos en dos anys des de la seva fundació. Ara com ara els d’Almendralejo són sisens en la classificació després de sumar 8 punts en cinc jornades i busquen un altre ascens amb un projecte que, de moment, sembla sòlid, per molt que equips com el Badajoz no li ho posaran gens fàcil.

No serà un partit senzill per als de Míchel, com sempre que es juga a domicili en la copa, però l’estat del camp no hauria de representar un problema com en anys anteriors i el Girona hauria de superar amb solvència un equip que compta amb Callejón, el germà bessó de l’exjugador del Madrid i l’Espanyol, com la seva principal figura.

Nom CD Extremadura
Ciutat Almendralejo (Badajoz)
Estadi Francisco de la Hera
Aforament: 11.580 espectadors
Socis 2.500
President Daniel Tafur
Categoria 3a divisió FEF
Entrenador José María Cidoncha
Pitxitxi Callejón i Platero (2)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)