Girona

Montilivi no fa tanta por

Acostar-se als números que va aconseguir el Girona la temporada passada era pràcticament impossible i en cap moment ningú s’ho ha plantejat com un objectiu real, però després de les deu primeres jornades de lliga segurament se n’està molt més lluny del que es podia desitjar. Els gironins tancaran la desena jornada amb 12 punts, menys de la meitat dels 25 que sumaven el curs passat i que li permetien compartir el lideratge amb l’Atlético i el Barça. De motius que expliquin aquests resultats aconseguits fins ara n’hi ha molts. La plantilla ha perdut talent, cosa indiscutible, i les baixes tampoc hi estan ajudant gens.

La derrota de dissabte contra la Real Sociedad no fa res més que confirmar que la dinàmica d’aquesta temporada és del tot diferent. I, lògicament, el rendiment a Montilivi també és un altre. Sense anar gaire lluny, després de deu jornades el Girona ja ha perdut els mateixos dos partits que va perdre en tot el curs passat. El Madrid, en l’inici de curs, i el Vila-real, en les últimes jornades, van ser els dos botxins dels de Míchel com a locals en la històrica temporada 2023/24, mentre que de moment el Barça i la Real Sociedad ja han marxat de Montilivi amb les butxaques plenes en aquesta temporada 2024/25. A més, amb l’empat contra el Rayo Vallecano, ja són vuit dels quinze punts possibles els que s’han esfumat de l’estadi blanc-i-vermell, mentre que en tot el curs passat en van ser deu.

És evident que en qualsevol comparativa amb la temporada passada sortirà perdent, però també és evident que el Girona ha de fer un pas endavant com a local en les pròximes jornades. I també en la Champions, començant pel partit crucial de demà contra l’Slovan Bratislava.

Curs 2023/24
PARTITS SENSE GUANYAR
J.3: Girona-Madrid 0-3
J.14: Girona-Athletic 1-1
J.23: Girona-Real Sociedad 0-0
J. 36: Girona-Vila-real 0-1
Curs 2024/25
PARTITS SENSE GUANYAR
J.5: Girona-Barça 1-4
J.7: Girona-Rayo Vallecano 0-0
J.10: Girona-Real Sociedad 0-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)