La versió de la lliga

Youth League. El Girona deixa escapar els primers punts a Europa amb l’empat contra l’Slovan tot i jugar contra deu tota la segona part

Girona 2 S. Bratislava 2

GIRONA:Andreev, Gibert, Aguilera, Coro, Badia, Aimar, Silvero (Dani Fernández, 85’), Derek (Touray, 55’), Nacho, Unai Reverte (Sergio Cortés, 70’) i Escoda (Momo, 55’).SLOVAN DE BRATISLAVA:David Balog, Polakovic, Tomanek, Dominik Balog, Held, Mateas (Canoli, 85’), Marko, Denko, Maros (Dornai, 85’), Samuel (Spisk, 70’) i Ivanics (Svek, 70’).GOLS:1-0 (2’) Escoda. 1-1 (25’) Maros. 1-2 (36’) Samuel. 2-2 (66’) Nacho.T.G.:als locals Reverte, Momo, Badia i Dani Fernández; i als visitants Maros i Mateas.T.V.:al visitant Held per doble amonestació (44’).

Sense cap dels reforços habituals a la Youth League, el Girona no va poder passar de l’empat contra l’Slovan de Bratislava (2-2) i va veure com se li escapaven els primers punts després de les victòries contra el PSG i el Feyenoord. La classificació per als setzens no perilla, però no es va poder segellar virtualment, i és que els de Sergi Mora van fer un partit força gris. De fet, encara sort, perquè malgrat avançar-se en la primera jugada del partit els blanc-i-vermells van patir de valent. Escoda, assistit per Nacho, va fer l’1-0 (2’) i semblava que podia ser un partit plàcid, però res més lluny de la realitat. Tot i dominar i generar ocasions amb certa claredat, la fragilitat defensiva del Girona va permetre que els eslovacs remuntessin el partit amb els gols de Maros (25’) i Samuel (36’). Això va obligar els gironins a remar enmig del nerviosisme i, tot i jugar contra deu tota la segona part, només Nacho, aprofitant una centrada de Badia, va poder concretar una de les ocasions en l’empat definitiu (2-2, 66’).