Girona

L’1x1 del Girona a Las Palmas

per Arnau Madrià

gazzaniga (90’)
observador
Una vegada més va ser un espectador bona part del matx, però en una de les poques ocasions locals la pilota li va passar per sota les cames i va acabar en gol. No va poder fer res amb el gol d’Àlex Muñoz.
selvi (66’)
pràctic
Ahir va disposar de la seva primera titularitat a la màxima categoria i va aprovar. No es va complicar gens i sempre va jugar fàcil. En el duel va estar correcte. Va disposar de bons minuts per tenir experiència.
francés (43’)
lesionat
El central aragonès és una nova preocupació per al cos tècnic després de lesionar-se a la part posterior de la cuixa. El jugador va notar una estrebada i va demanar ràpidament el canvi. Un contratemps més.
dOnny (90’)
recuperador
Va obrir la llauna, però el seu gol va ser anul·lat per una fora de Misehouy. Va corregir bé les pèrdues i es va buidar sense pilota. Se’l nota bé físicament tot i és una de les esperances al mig amb tanta baixa física.
david lópez (90’)
expert
L’experiència sempre és un grau i en aquests partits és bo escoltar les reflexions crítiques de David al concloure el partit. Va estar correcte amb la pilota i no va sentir-se gaire condicionat amb l’atac local.
danjuma (90’)
previsible
L’atac gironí es va decantar totalment per la seva banda, a l’esquerra, durant el primer temps. En una centrada seva va estar a punt d’arribar el gol dels gironins. En la segona va desaparèixer totalment.
krejci (90’)
impotent
Va veure una targeta groga al darrer tram en protestar un possible penal. Va anar molt dur en les pilotes dividides i no va tenir gaire feina en els duels aeris. Va treure bé la pilota, sense complicacions.
misehouy (90’)
frustrat
Va tocar moles pilotes, va provar molts d’eslàloms, però mai va acabar de tenir la finor que es necessita a l’elit. Ha de millorar l’última passada tot i ser un dels pocs jugadors que mostra verí en les jugades.
miguel (90’)
llarg
Va ocupar posicions al mig del camp i de davanters, com és de costum. No va participar gaire en aquestes accions. Va replegar bé i va frenar Fuster i Viti en les transicions. Va tenir una ocasió clara.
minsu (5’)
testimonial
miovski (90’)
irrellevant
El Girona necessita molt més del futbolista que va tornar a estar molt desconnectat del joc català. Es va barallar amb els centrals, però li va faltar presència a l’àrea. Va rematar tímidament un cop entre pals.
arnau (89’)
revolucionat
Va tenir l’ocasió més clara del partit i no va estar encertat amb la rematada que Cillessen va treure sota pals. El català va ser substituït per Minsu al tram final després de tenir molèsties musculars. Un espant més.
Papa (47’)
espantat
Era el seu debut al futbol professional i se’l va notar molt nerviós en les primeres jugades. Fins i tot controls que semblaven assequibles se li van escapar. Va jugar a la banda dreta i va poder provocar alguna falta a favor. Va sortir precipitadament.
No va tenir gaire temps a res, va tocar tres pilotes comptades sense poder aportar profunditat. El Girona estava abocat a l’atac i acumulava homes a la rematada, Minsu no va poder connectar amb cap rematada.
blind (24’)
transformador
És de les poques notes positives del partit d’ahir, el seu retorn a la competició després d’un temps sense jugar. Va remoure l’equip i va donar velocitat al joc des de la zona del pivot. Va aportar experiència i serenor.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)