Més hoquei

El torneig de La Bola reuneix 36 equips

Hoquei sobre patins. El GEiEG n'organitza la XXVI edició aquest cap de setmana

El tradicional torneig de base de La Bola del GEiEG arriba aquest cap de setmana a la XXVI edició i servirà per donar inici a la temporada de la secció d'hoquei sobre patins. Hi haurà sis categories en competició –prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, juvenil i júnior–, i un total de 36 equips, 6 per a cada categoria dividits en dos grups de tres. Els grupistes tindran 9 equips en competició, 2 en prebenjamí, aleví i infantil, i 1 en la resta de categories. S'han convidat deu clubs, entre els quals destaca el CE Arenys de Munt, que competirà en totes les categories; el Cerdanyola HC, que ho farà en cinc, i el CP Taradell i el CP Vic, en quatre.

L'hoquei adaptat

Una novetat important en aquesta edició serà el partit d'exhibició d'hoquei adaptat que jugaran el CH Malgrat i el CP Voltregà. El GEiEG fa anys que aposta per l'esport adaptat, i enguany vol donar a conèixer aquesta modalitat. El partit es disputarà al pavelló Lluís Bachs, dissabte, a les 11 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)