Més hoquei

El Palafrugell s'emporta el triomf en la segona meitat

Hoquei patins

PALAFRUGELL 3 ALPICAT 1

CH PALAFRUGELL: Luzón, Ribot, Brugué, Duran i Pujol –equip inicial–; Vives, Aldrich, Ruíz, Casanovas i Panella. LLEIDA.NET ALPICAT: Casals, Miquel Serret, Ballestero, Joan Ramon Serret i Zilken –equip inicial–; Ariza, Peralta, Dalmases, Bergé i De la Cruz. GOLS: 0-1 (30') Peralta. 1-1 (34') Brugué. 2-1 (38') Duran. 3-1 (38') Aldrich. ÀRBITRES: F. Moreno i D. Godia. FALTES: 14 del Palafrugell i 11 de l'Alpicat. COMENTARI: El CH Palafrugell va iniciar la primera divisió d'hoquei sobre patins amb una treballada victòria contra el Lleida.Net Alpicat, un conjunt nou en la categoria. Els empordanesos es van emportar els punts en la segona meitat, remuntant un 0-1 en contra. En el primer temps, el Palafrugell va tenir ocasions per avançar-se, però no va estar encertat en les jugades a bola aturada. En els primers minuts de la segona part, l'Alpicat va fer el 0-1 i va tenir una falta directa. Els empordanesos van saber reaccionar, van marcar tres gols en només quatre minuts de marge i es van emportar una important victòria.