Més hoquei

El Palafrugell, llançat

Hoquei sobre patins. Va assaltar la pista del Sant Feliu amb contundència i és segon de primera estatal empatat amb el Sant Cugat

SANT FELIU 4 PALAFRUGELL 7

SANT FELIU: Turón, M. Fajas, Vera, Hinojal, S. Fajas, Tobias, Garcia, Valls, Oller i Castellvell (ps). PALAFRUGELL: Luzón, Ribot, Viella, Brugué, Duran, Aldrich, Pujol, Ruiz, Casanovas i Panella (ps). GOLS: 0-1 (4') Duran. 1-1 (20') Oller. 1-2 (23') Carmona 1-3 (23') Aldrich. 1-4 (26') Duran. 1-5 (26') Pujol. 1-6 (28') Pujol. 2-6 (28') Hinojal. 2-7 (29') Pujol. 3-7 (29') Valls. 4-7 (30) Valls.. ÀRBITRES: Lapedriza i Serra. Blaves a Oller i M. Fajas (2), del Sant Feliu. FALTES: 13 el Sant Feliu i 7 el Palafrugell. COMENTARI: El Palafrugell va obtenir dissabte a la pista del Sant Feliu el segon triomf del cuirs en dues jornades i és segon de primera estatal empatat a punts amb el líder, el Sant Cugat, que va al davant per millor diferència de gols. El partit estava força igualat –1-1 en el minut 20– fins que el Palafrugell el va trencar en el tram final del primer període (1-3) i el va acabar d'esmicolar amb tres gols més en els primers compassos de la segona part. L'1-6 marcat per Gerard Pujol en el 28' va acabar de deixar estabornit el conjunt local, que només va trobar arguments per maquillar el resultat sense posar mai en perill el triomf del Palafrugell. El màxim golejador del Palafrugell va ser Gerard Pujol amb tres dianes.