Lliga Europea

El Vic perd per la mínima

Lliga europea. Els osonencs van mostrar una bona imatge a la pista del Benfica, el campió, i van disposar d'oportunitats per puntuar

benfica 3 vic 2

BENFICA:Trabal, Neves, Rocha, Nicolia i João Rodrigues –equip inicial–; Adroher, Diogo Rafael, Tiago Rafael, Sardo i Almeida. CP VIC:Camps, Bancells, Ordeig, Burgaya i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Casas, Presas, Llorca i Raurell. GOLS:1-0 (2') Nicolia. 1-1 (3') Ordeig. 2-1 (22') João Rodrigues 3-1 (32') neves. 3-2 (32') Cristian Rodríguez. ÀRBITRES:A. Eccelsi i F. Fronte (Itàlia). FALTES:9 del Benfica i 8 del Vic. COMENTARI:El Vic va caure derrotat per la mínima en la visita a la pista del Benfica, el campió de la lliga europea. El conjunt osonenc va mostrar una bona imatge i va tenir l'oportunitat de puntuar a la complicada pista portuguesa. El Benfica es va avançar en el marcador en el minut 2 de partit però el Vic va reaccionar tot seguit i Mia Ordeig va empatar un minut després. El ritme de joc era alt però a poc a poc es va anar calmant. Bancells va enviar una bola al pal i poc abans del descans els portuguesos es van tornar a avançar. En l'inici de la segona meitat el Benfica va fer el 3-1, i altre cop el Vic va marcar poc després per mitjà de Cristian Rodríguez. En els últims minuts el Vic va tenir ocasions per empatar i Romà Bancells va disposar d'un penal que Trabal va aturar.