Hoquei sobre patins

Paraula de Barça

Hoquei sobre patins. L'equip de Ricard Muñoz trenca el malefici contra el Porto i recupera amb solvència el lideratge del grup B de la lliga europea

BARÇA 3 PORTO 1

FC BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Bargalló, Ordóñez i Barroso.PORTO:Grau, Nunes, Reinaldo, Silva i Alves –inicial–; Costa, Baliu, Pinto i Hugo.GOLS:0-1 (2') Alves. 1-1 (80) Pascual. 2-1 (33') Bargalló. 3-1 (38') Ordóñez, de penal.ÀRBITRES:Fonte i Galoppi (Itàlia). Blaves a Gual, Rafa i Pinto.PÚBLIC:2.517 espectadors.

El Barça va fer agenollar ahir el Porto en una gran segona part que va posar fi a la malastrugança davant dels portuguesos i recupera el lideratge del grup B de la lliga europea. Amb Egurrola altre cop gegantí, l'equip de Ricard Muñoz va trampejar en una primera part en què el Porto va mossegar sense acabar de fer sang (1-1) i va rematar la feina en la segona contra un rival precipitat i amb un grau d'encert inferior de cara a porteria.

El primer període va ser trepidant i agraït. El Porto va fer gala d'un gran verticalitat. De fet, Silva va rematar tot sol de seguida. En el minut 2, l'exuberància del conjunt portuguès es va materialitzar amb el gol d'Alves, que va engaltar un tret fabulós per l'escaire a la sortida d'una falta (0-1). El Barça tenia més possessió impulsat per la visió de Gual però no acabava d'intimidar, malgrat que jugava amb molta intenció buscant sovint el segon pal. El Porto mossegava en defensa i va disposar de dos contraatacs claríssims consecutius en el minut 8. Reinaldo i Hélder Nunes, però, no van poder batre l'incommensurable Egurrola. En l'acció posterior, a més, Gual va connectar amb Pascual, que va trobar l'escaire de Grau a la mitja volta (1-1). En el tram final, el Barça va trobar més espais i Grau va treure amb el casc un tret de Pascual.

Un tret exterior de Bargalló (2-1) va reflectir el canvi de decoració, amb un Barça més dominant. Malgrat tot, el cas d'Egurrola va tornar a treure un tret verinós d'Alves (35'). Ordóñez va ser objecte de penal per part d'Alves en el 35' i ell mateix el va transformar per tot l'escaire (3-1). L'argentí, però, va fallar la directa –10a visitant– en una acció de mèrit de Grau. Hélder Nunes, que no va tenir la seva nit, va llançar la directa del Porto (45'), l'última oportunitat de reenganxar-se al partit per als de Guillem Cabestany, alta. En el 47', els àrbitres van anul·lar un gol a Silva per haver rematat amb l'estic aixecat de dalt a baix.