Lliga Europea

Campió de grup invicte

Lliga europea. El Reus va refer-se d'un 1-4 advers en el primer temps i va acabar superant el Forte dei Marmi

REUS 7 FORTE MARMI 5

REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Torra, Rodríguez –cinc inicial-, Marín, Salvat i Torné.FORTE DEI MARMI:Stagi, Motaran, De Oro, Orlandi, Pagnini –cinc inicial-, Enric Torner, Romero, Cinquini i Maggi.GOLS:0-1 (6') De Oro (6'). 1-1 (7') Marín. 1-2 (8') Torner. 1-3 (13') Pagnini. 1-4 (17') Motaran. 2-4 (20') Marín (f.d.). 3-4 (22') Salvat. 4-4 (26') Torra (p.). 5-4 (37') Marín. 5-5 (37') Romero (f.d.). 6-5 (44') Marín (f.d.). 7-5 (47') Torner (p.p.).ÀRBITRES:P. Rainha i R. Torres. Van mostrar targeta blava a Romero.FALTES:13 del Reus i 16 del Forte.COMENTARI:El Reus Deportiu La Fira va impartir una nova lliçó d'hoquei a Europa amb el triomf contra el Forte dei Marmi italià per 7-5. Els reusencs, que acumulen cinc victòries en els mateixos partits i es mantenen invictes al continent, van acabar lligant matemàticament la primera posició del grup C, de manera que passaran a quarts de final com a caps de sèrie. La victòria acaba arrodonint una fase prèvia meravellosa a falta del partit, ja totalment intranscendent, que li queda a l'equip roig-i-negre a la pista de l'Sporting de Portugal. Però per poder assaborir aquesta cinquena victòria, els homes de Mariotti van haver de fer-se forts mentalment, perquè als 17 minuts de partit perdien per 1-4, un resultat certament injust i molt dur pels mèrits dels dos equips. La reacció local, però, va començar a fabricar-se tot seguit per mitjà sobretot de Raül Marín, autor de quatre dels set gols locals –Salvat, Torra i Torner en pròpia porta van fer la resta–. Així, el Porto –previsiblement– o el Barça seran el rival dels roig-i-negres en els quarts.