Mundial

Cop sobre la taula dels joves

Hoquei sobre patins. La remodelada selecció espanyola de Domínguez excel·leix contra Itàlia en el seu millor partit i avui es jugarà el títol mundial contra la potent Portugal (12.30 h)

ESPANYA 4 ITÀLIA 0

ESPANYA:Malián, Edu Lamas, Casanovas, Pau Bargalló i Adroher –equip inicial–; Roca, Marín i Alabart.ITÀLIA:Gnatta, Verona, Illuzzi, Cocco i Amato –equip inicial–; Gavioli i Malagoli.GOLS:1-0 (13’) Adroher. 2-0 (27’) Casanovas. 3-0 (42’) Marín. 4-0 (45’) Casanovas, de penal.ÀRBITRE:Miguel Guilherme i Luis Peixoto (POR). Blava a Verona.

La remodelada selecció espanyola d’Alejandro Domínguez va jugar ahir contra Itàlia el seu millor partit del campionat i avui disputarà la final dels World Roller Games contra Portugal (12.30 h). Els lusitans, actuals campions europeus, van derrotar per 5-0 l’Argentina, l’encara vigent campiona del món, amb tres gols d’Hélder Nunes i dos de Reinaldo Ventura.

Amb una mesura perfecta entre el risc d’atac i la concentració defensiva, Espanya, amb nou catalans, va ser superior i va donar un cop de puny sobre la taula. L’equip de Domínguez va començar a encarrilar el triomf en el primer temps (1-0) i es va apoderar absolutament del partit en el segon, amb suficiència i també amb l’aportació majestuosa del porter osonenc Xavi Malián, que va aturar una directa amb 2-0 i un penal amb 3-0 que van acabar d’obnubilar els italians. Hàbil i llest com la gana, Adroher es va apoderar d’un rebuig dins del quadre després d’un llançament exterior de Roca i va batre Gnatta. El gran problema del conjunt d’Alejandro Domínguez va ser acabar la primera part amb nou faltes i l’amenaça imminent de la directa. En el primer tram del segon temps Casanovas va engaltar un cacau de fora de l’àrea que va sorprendre Gnatta (2-0). Els italians van disposar de la directa arran de la desena dels de Domínguez, però Malián va aturar l’intent de l’especialista Giulio Cocco. Pau Bargalló es va inventar una genialitat dins del quadre i Marín va coronar la seva assistència al segon pal (3-0). El partit estava pràcticament decidit. Verona va veure la blava, però Gnatta li va aturar la directa al mateix Marín. Itàlia va forçar un penal en inferioritat, però Malián el va aturar. En canvi, l’infal·lible Casanovas no va perdonar en una altra pena màxima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)