el9cers

Els cinc equips catalans inicien la CERS amb victòria

Copa de la CERS. El Noia, l’únic que jugava a casa, va golejar (11-2)

Els cinc equips catalans que es van estrenar en la copa de la CERS van guanyar els seus partits i van encarrilar la primera eliminatòria. El partit de tornada es jugarà el dia 25 d’aquest mes. El Noia Freixenet, l’únic que jugava a casa, va golejar per 11-2 el Damstadt alemany i pràcticament està classificat per als vuitens de final. Al descans ja guanyava per 5-0, i va destacar Sergi Aragonès amb tres gols.

El Voltregà va guanyar a la pista del Remscheid alemany per 4-6. Els de Sant Hipòlit es van avançar en la primera meitat i al descans dominaven per 0-3. L’ICG Softare Lleida es va imposar per 3-4 a la pista del Walsum alemany. En la primera meitat perdia (1-0) i en la segona dos gols de Dario Gimenez i dos de Jordi Creus el van portar a la victòria.

El Vendrell va guanyar a la pista del Coutras francès per 3-5 en un partit en què Cristian Rodríguez va estar molt encertat i va marcar quatre gols. En la primera part dominava per 1-3. L’Igualada va guanyar a la complicada pista del Sarzana italià per 1-3. En la primera meitat es va situar amb un 0-2 i en la segona va saber mantenir l’avantatge. Sergi Pla va fer dos gols.