Copa

L’Igualada el Liceo jugaran dissabte la primera semifinal de la copa

Hoquei sobre patins. L’equip de Ferran López ha sorprès el Noia Freixenet (0-3) i els gallecs han eliminat el Lloret Vila Esportiva, l’amfitrió (3-0)

El Liceo, primer cap de sèrie i campió d’hivern de l’Ok Lliga, i l’Igualada Rigat, que va donar la sorpresa, jugaran dissabte la primera semifinal de la copa (18.45 h) a Lloret de Mar. Els gallecs han superat l’amfitrió, el Lloret Vila Esportiva per3-0 –marcats tots tres en la primera part– en la repetició dels quarts de final de l’any passat gràcies als gols d’Edu Lamas, Sergi Miras –de penal–, Josep Lamas. L’Igualada, per la seva banda, s’ha desfet del Noia Freixenet per 0-3 amb molta claredat, tot i que en la lliga hi havia perdut dissabte passat a Les Comes (4-5). L’equip de l’Anoia ha trencat una mala ratxa de cinc derrotes seguides encaixades en la segona volta de l’Ok Lliga. Amb Elagi Deitg molt ferm sota els pals, ha fet una defensa espectacular que ha ofegat l’atac dels penedesencs, seguint amb pulcritud el plantejament del seu tècnic Ferran López. Els gols els han fet Sergi Pla en el primer temps i Oriol Vives i Roger Bars en el segon.

Avui es jugarà la segona jornada de quarts de final. En el primer partit (18.45 h), el Barça Lassa, el vigent campió, s’enfrontarà al Citylift Girona, debutant en l’actual format de la competició. El Reus, finalista l’any passat, se les haurà amb el Lleida (21 h) en el segon duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)