Copa

Festassa a Vilanova

Hoquei sobre patins. Les brillants campiones de copa es van passejar pels carrers de la ciutat amb un trenet i van ser rebudes a l’ajuntament per l’alcaldessa, Neus Lloveras

El Calmar Vilanova va celebrar ahir amb tots els honors el títol de la copa femenina que va guanyar diumenge al pavelló de les Casernes en una final èpica contra el Gijón (1-2). Les jugadores es van passejar pel carrer amb un trenet que va sortir de la plaça de les Casernes a les sis de la tarda. Tot seguit van arribar a la seu del seu patrocinador, Calmar. El grup es va desplaçar passejant pels carrers Sebastià i Caputxins a la botiga Dibella per rebre un regal i veure una copa de cava. Van tornar a Calmar, on es va fer una petita festa amb servei de càtering gentilesa de la fleca i pastisseria Les Roquetes. La recepció oficial a l’ajuntament, l’acte central, va incloure els parlaments de la regidora d’Esports, Blanca Albà, el president, Pau Viadel, i la capitana Cate Ortega. Va cloure els parlaments l’alcaldessa, Neus Lloveras. Les noies van sortir al balcó de la plaça de la Vila per oferir el trofeu als seguidors. És el segon títol de copa del Vilanova femení després del que va guanyar el 2009 a Mieres contra l’Alcorcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)