el9cers

El Girona i l’Igualada compleixen en l’anada dels setzens

Europa Cup. El Caldes, en canvi, perd a la pista del Tomar portuguès (4-2) i haurà de remuntar en la tornada el dia 17 de novembre

El Citylift Girona va fer els deures amb un triomf previsible a la pista del Darmstadt (1-6 en el seu històric debut europeu) i fa camí cap un enfrontament de vuitens de l’Europa Cup contra el Lleida, el vigent campió, exempt en els setzens. Els gols dels gironins, els van fer Oriol Garcia (2), Gómez (2), Palazón i Torner, de falta directa. També va complir, a pesar de tenir la baixa de Sergi Pla, l’Igualada Rigat, que va derrotar l’Uri suís per 7-2, amb els gols d’Uri Vives (2), Méndez. Baliu, Tety Vives, Bars i Molas. El Recam Làser Caldes, en canvi, va perdre a la pista del Tomar (4-2) i haurà de remuntar el 17 de novembre a la Torre Roja. L’equip d’Eduard Candami va frenar la sortida fulgurant dels portuguesos (2-0 en el 12’) amb un gol d’Álvaro Borja. Amb 3-1, Borja va tornar a marcar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)