el9cers

El Citylift Girona s’estrena a Europa davant l’afició

Hoquei sobre patins. Els gironins reben el Darmstadt alemany en la tornada dels setzens de final de l’Europa Cup amb un clar avantatge

El Citylift Girona s’estrenarà en el pavelló de Palau II en la competició europea en rebre al Darmstadt alemany aquesta tarda (19 h) en el partit de tornada dels setzens de final de l’Europa Cup. Serà la primera vegada que l’equip masculí juga un partit europeu davant la seva afició. El conjunt femení ja ho havia fet, i fins i tot va organitzar una final a quatre de la lliga europea femenina en quà va ser subcampió.

L’enfrontament entre els gironins i el conjunt alemany no sembla que hagi de tenir gaire història ja que en el partit d’anada el Citylift Girona va guanyar a Alemanya per un clar 1-6. Els gironins no haurien de tenir cap problema per tornar a guanyar i classificar-se per als vuitens de final on ja tenen un rival que els espera, el Lleida Llista, que va quedar exempt d’aquesta eliminatòria i començarà la defensa del títol guanyat l’any passat. Ramon Benito, entrenador del conjunt gironí, diu que ho tenen molt bé per seguir endavant a Europa, i que han de disfrutar, jugar bé i agafar bones sensacions per als compromisos de l’OK Lliga en les properes setmanes, el primer serà dimecres vinent a la pista del Barça Lassa.

El Girona buscarà tornar a guanyar un partit, ja que en l’OK Lliga només ha aconseguit una victòria en la segona jornada i ha perdut els dos darrers partits que ha jugat. La darrera victòria va ser precisament la que va aconseguir a Alemanya. El tècnic Ramon Benito tindrà la baixa de Manel Garcia, que es va ressentir de la seva lesió contra el Liceo, i estarà unes quatre setmanes de baixa.

El Caldes, a remuntar

En aquests setzens de final hi ha dos equips catalans més que hauran d’afrontar situacions diferents per seguir endavant en l’Europa Cup. El Recam Làser Caldes va perdre a la pista del Tomar portuguès per 4-2 i haurà de remuntar davant la seva afició si vol seguir endavant en la competició europea. L’Igualada Rigat va guanyar a casa per 7-1 i ara afronta el desplaçament a Suïssa per enfrontar-se a l’Uri amb un clar avantatge. El Lleida i el Voltregà van quedar exempts i esperen rivals en els vuitens.

EL PROTAGONISTA

Ho tenim molt bé per passar l’eliminatòria. Crec que és un partit per gaudir i agafar bones sensacions per al transcurs de la lliga

CINC GOLS DE MARGE

1-6
El resultat
que va aconseguir el Citylift Girona en el partit d’anada dels setzens de final disputat a Alemanya.
La gent de Girona ha de disfrutar. Això era un somni fa uns anys i ara és una realitat
Ramon Benito
ENTRENADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)