el9cers

Debut exigent de Torner en el Girona, en l’Europa Cup

Hoquei sobre patins. El nou entrenador del Citylift s’estrena en l’anada dels vuitens de final contra el Lleida Llista, que és l’actual campió

L’estrena de Josep Enric Torner com a entrenador del Citylift Girona serà molt exigent, ja que es produirà aquest vespre (20 h, Esport 3) en l’Europa Cup i contra el Lleida Llista, l’actual campió de la competició. Els gironins jugaran l’anada dels vuitens de final amb la intenció de guanyar i, si poden, aconseguir un bon resultat de cara al partit de tornada. Pel tècnic Josep Enric Torner, que només ha fet tres entrenaments amb el seu nou equip, el rival és “l’equip més complicat en aquesta competició”: “A l’OK Lliga esta a dalt de tot, i després té el valor afegit que és el campió de l’any passat.” L’entrenador del conjunt gironí comenta la major experiència del conjunt lleidatà i les ganes dels seus homes: “Ells ja hi tenen la mà trencada en aquest tipus de partits i nosaltres som nous. El que passa és que, per damunt de tot, el que hi ha són les ganes que les coses comencin a anar una mica bé.”

Els mals resultats dels gironins en l’OK Lliga, amb quatre derrotes seguides van portar al canvi d’entrenador. “Tothom vol sortir de la dinàmica que hi ha ara, i s’ha de treure el nerviosisme de la posició on està el Girona en la lliga. En el moment que l’equip està nerviós, les coses no surten com haurien de sortir” manifesta Josep Enric Torner. En el poc temps que ha tingut no ha buscat canviar grans coses, sinó intentar millorar en detalls més concrets del joc. El nou tècnic del Girona tindrà la baixa coneguda de Manel Garcia, i no espera poder disposar-ne fins al gener. “Seguim sense poder disposar de tots els jugadors, anem una mica justos de personal, però hem d’anar a totes.”

Dos duels amb catalans

També en l’Europa Cup l’Igualada Rigat rep el Diessbach suís (20 h), que va tercer de la lliga i té en les seves files el català Albert Galán. El Voltregà, per la seva part, visita el Juventude Viana portuguès (19 h), que està en zona de descens i que en l’última jornada va sumar la seva primera victòria. En les seves files hi ha el català Arnau Xaus.

EL PROTAGONISTA

Es una eliminatòria i com més diferència aconseguim aquí, més complicat els ho posarem allà. Per descomptat que hem d’anar a totes i el partit s’ha de guanyar
No hi pot haver canvis significatius. Ens hem dedicat a reflexions senzilles i fàcils
Josep Enric Torner
ENTRENADOR DEL GIRONA

Duels en les lligues europees

El Barça Lassa, el Reus Deportiu i el Noia Freixenet afronten la tercera jornada de la lliga europea amb diferents sensacions. Els de Sant Sadurní reben (19.30 h) el Benfica portuguès i han de puntuar perquè estan en una situació relativament compromesa en el grup. Els reusencs han de fer els deures a França contra el Saint Omer (20.30 h), ja que encara no han puntuat i han de guanyar com sigui. Els blaugrana visiten l’Oliveirense del seu exjugador Xavi Barroso sense urgències –són líders invictes del grup–. En la lliga europea femenina el Voltregà, el Manlleu i el Generali Palau tenen encaminada la classificació per als quarts de final i avui ho han de certificar. El Voltregà visita l’Stuart portuguès (17 h), al que va guanyar 8-3 en l’anada. El Manlleu rep el Calenberg alemany (18 h), al qual ja va superar per 1-6 i el Generali Palau visita el Nantes (17.30 h) amb un avantatge de 15-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)