Copa

El Liceo perd els germans Lamas per jugar la copa

Hoquei sobre patins. Josep Lamas ha estat sancionat pel comitè de competició amb set partits per la vermella a Sant Cugat i Edu està lesionat

El comitè de competició de la federació espanyola de patinatge ha sancionat amb set partits de suspensió al jugador del Liceo nascut a Súria Josep Lamas, que va veure la vermella directa a Riazor contra el Sant Cugat en la dinovena jornada de l’OK Lliga. La sanció no li permetrà, per tant, jugar la copa Reus 2019. També ha estat sancionat el jove del planter Mikel Abeal, no va ser expulsat però el Sant Cugat ha presentat un vídeo en què es veu que va cometre una agressió i li han caigut vuit partits. A més, el tècnic Juan Copa no podrà disposar d’Edu Lamas, un jugador imprescindible, que segueix lesionat. Es va fer mal en el partit al Palau i no s’ha acabat de recuperar. Va jugar a Alemanya però de seguida va notar dolor. Sembla que Marc Coy, que també està tocat en un peu, podria jugar demà contra l’Igualada Rigat en el primer partit dels quarts de la copa (19.15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)