Copa

El Barça Lassa ha de treballar i patir molt per eliminar el Noia Freixenet en la copa

Hoquei sobre patins. La copa masculina. Els blaugrana no asseguren la victòria fins a l’últim minut (4-2). En la segona semifinal s’enfrontaran al Recan Làser Caldes, que la disputarà per primera vegada en la seva història

El Barça Lassa ha complert el que d’ell s’esperava i s’ha classificat per la semifinal de la copa masculina però, ha hagut de treballar i patir molt per derrotar a un Noia Freixenet (4-2) que li ha plantat cara i ha lluitat en tot moment. Fins al darrer minut els blaugrana no s’han pogut assegurar la victòria. El Barça s’enfrontarà al Recam Làser Caldes que s’ha classificat per la semifinal per primera vegada en la seva història.

Nil Roca ha avançat per dues ocasions al Barça però s’ha arribat al descans amb un curt 2-1 pels blaugrana. En la segona meitat el Barça s’ha tornat a avançar però novament els de Sant Sadurní s’han apropat en el marcador (3-2 a sis minuts del final). El Noia ha anat a buscar l’empat però ha vist dues targetes blaves. En la segona, a un minut del final, Pablo Álvarez ha aprofitat la falta directa –el Barça n’havia desaprofitat tres–; per marcar el 4-2 que ha sigut definitiu.

El Recam Làser Caldes s’ha classificat per la semifinal de la copa masculina per primera vegada en la seva història al derrotar el Voltregà Stern Motor per 3-1. Els vallesans han aprofitat millor les seves ocasions en la segona meitat, i dos gols en tres minuts han obert la porta de la victòria. En la primera meitat els dos equips no han arriscat i han tingut poques ocasions, arribant al descans amb l’empat a zero inicial. En la segona part els dos conjunts han tingut més ocasions des de l’inici i el Voltregà ha enviat una bola al pal. Després d’una altre clara ocasió dels osonencs ha arribat el primer gol del Caldes, que tres minuts després ha situat el 2-0 en el marcador. Un minut després el Voltregà ha disposat d’un penal però el porter vallesà Cesc Campor l’ha aturat. Dos nous pals dels de Sant Hipòlit han precedit a una doble targeta blava per Aleix Molas, i el Voltregà ha estat quatre minuts en inferioritat. El Caldes ho ha aprofitat i Álvaro Giménez ha marcat el seu segon gol, situant el 3-0 en el marcador. En l’últim minut el Voltregà ha marcat de falta directa.