Copa

El Lleida Llista es queda sense poder accedir a la final de copa

Hoquei sobre patins. Copa femenina. Ha perdut contra el Liceo en una semifinal molt anivellada (3-1). S’avança en el marcador però encaixa dos gols en trenta segons i no pot remuntar

El Lleida Llista no s’ha pogut classificar per la seva primera final de copa al perdre la semifinal contra el Liceo per 3-1 en un partit molt disputat i anivellat. El conjunt lleidatà s’ha avançat en el marcador però després ha encaixat dos gols en mig minut i ja no ha pogut remuntar. En la primera meitat els dos equips han disposat de poques ocasions però tots dos han enviat una bola al pal i s’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.

En la segona part el Lleida s’ha avançat al transformar César Candadeno un penal però els gallecs han reaccionat ràpidament i quatre minuts després han empatat. Només trenta segons més tard s’han posat per davant al transformar una falta directa (2-1). El Lleida també ha tingut una directe per empatar però no ha marcat. En l’últim minut els àrbitres han mostrat una targeta blava al Lleida que ha sigut molt discutida. El Liceo no ha marcat la falta directa però després i amb la porteria buida perquè els lleidatans han tret el porter ha sentenciat amb el 3-1.